Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δωρεάν μεταφορά στη Σταυρούπολη για τη 12η Γιορτή Χωριάτικης πίτας

Η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και ο Δήμος Ξάνθης μερίμνησαν ώστε να μετακινηθούν δωρεάν προς τη Σταυρούπολη όσοι συμπολίτες μας θέλουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις της Γιορτής Χωριάτικης Πίτας στη Σταυρούπολη και δε διαθέτουν μεταφορικό μέσο.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα αναχωρήσουν λεωφορεία έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, στην Κεντρική Πλατεία, εξασφαλίζοντας τη δωρεάν μετακίνηση προς τη Σταυρούπολη και μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων και από Σταυρούπολη προς Ξάνθη, για όσους το επιθυμούν να μεταβούν με αυτόν τον τρόπο στις εκδηλώσεις, ενημερώνει ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης.

Παρασκευή 26 Αυγούστου, ώρα 21.00

«12η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας»

Συναυλία με τον Ματθαίο Γιαννούλη και την Αλεξία Χιώτη, με παράλληλη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων και διάθεση παραδοσιακής χωριάτικης πίτας φτιαγμένης από τις ντόπιες νοικοκυρές. Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Γκίκα.

Να θυμίσουμε ότι και το  Σάββατο 27 Αυγούστου, ώρα 19.00 θα λάβει χώρα η «Η Γιορτή των Παιδιών»

Μια βραδιά για μικρούς και μεγάλους παρέα με τον μάγο Roger Frost, ζωγραφική προσώπου, μπαλονοκατασκευές, ζογκλερικά κόλπα, γιγάντιες σαπουνόφουσκες.

loading...

Σχετικά Άρθρα