Κοινωνία Τελευταία Νέα

Παραδοσιακό γλέντι των ενοριτών του ΙΝ Αγίου Γεωργίου Λευκόπετρας (φωτογραφίες και video)

Ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λευκόπετρας οργάνωσαν με επιτυχία παραδοσιακό γλέντι στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού με ζωντανή μουσική και φαγητό το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022. Αρκετοί ενορίτες από το χωρίο αλλά και από την Ξάνθη τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ξάνθης Παναγιώτης Αμβροσιάδης, η πολιτευτής κ. Γεωργία Ανδρέου και ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Τούλης Τσακιρίδης και άλλοι.

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/1725763797787947
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ξάνθης Παναγιώτης Αμβροσιάδης με τον εθελοντή που προαφαίρει πάντα στο χωριό της Λευκόπετρας Γιώργο Δημητριάδη
Η εικόνα του Αγίου Γεωργίου δωρεά της οικογένειας Αμβροσιάδη

Και κάτι από την Ιστορία του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου Λευκόπετρας όταν ήταν στο Εκκλησιαστικό συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ξάνθης Παναγιώτης Αμβροσιάδης: Το 2014 οι πιστοί οι οποίοι συνέρρευσαν κατά χιλιάδες στον ΙΝ του Aγίου Γεωργίου Λευκόπετρας είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου από την Καλλίπετρα Βέροιας. Τα ιερά λείψανα κόμισε ο Γέροντας Παλαμάς και τα υποδέχθηκε με τιμές κράτους ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων.

Σχετικά Άρθρα