Τελευταία Νέα Χρησιμές Πληροφορίες

Παρατείνεται έως τις 31 Αυγούστου η προθεσμία επικαιροποίησης εγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρατείνεται έως και τις 31 Αυγούστου 2022 η σημερινή καταληκτική ημερομηνία επικαιροποίησης της εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ των ερασιτεχνικών σωματείων που ήταν εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2021.

Η σχετική νομοθετική πρωτοβουλία για την παράταση, έως και τις 31/08/2022, με τροποποίηση της παρ. 2 του άρθρου 30 του ν. 4726/2020,θα αναληφθεί αμέσως μετά την επικείμενη επαναλειτουργία του Κοινοβουλίου.

Η νέα ολιγοήμερη παράταση δίδεται έπειτα από την αποδοχή εκ μέρους του κ. Αυγενάκη του γραπτού αιτήματος των FIFAκαι UEFA, οι οποίες ζήτησαν χτες τη σύσταση ομάδας εργασίας μεταξύ εκπροσώπων του Υφυπουργείου, των διεθνών συνομοσπονδιών ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ.

Σκοπός της ομάδας εργασίας και της άμεσης συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα, είναι η διευκόλυνση της εγγραφής όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων στο Μητρώο 2022.

Σχετικά Άρθρα