Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Ανοικτό το Κολυμβητήριο για όλους!!! Δωρεάν ο Αύγουστος… Κάνε την εγγραφή σου στον Δήμο Ξάνθης και ξεκίνα να κολυμπάς. (Βίντεο)

Άνοιξε για το κοινό το Δημοτικό Κολυμβητήριο – Υποδέχτηκε τους πρώτους συμπολίτες μας επίδοξους κολυμβητές, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και πρωτόκολλα για την ασφάλεια των αθλουμένων.

Την ευκαιρία να κάνουν τις βουτιές τους, μετά από  αρκετά  χρόνια,  θα έχουν οι πολίτες που θα επισκεφθούν το Δημοτικό Κολυμβητήριο, το οποίο άνοιξε τις πύλες του και ..ναι …οι πρώτες βουτιές είναι γεγονός.

 Το Δημοτικό Κολυμβητήριο διαθέτει μεγάλη και μικρή πισίνα και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του συνδυάζουν την ασφάλεια με την προσβασιμότητα και την άνεση. Υπάρχει μάλιστα συνεχώς και επιτήρηση από ναυαγοσώστη και εξυπηρέτηση για ΑμεΑ.

Οι πολίτες μπορούν να απολαύσουν  ξέγνοιαστες και δροσερές καλοκαιρινές βουτιές και να διαπιστώσουν από κοντά τα έργα αναβάθμισης και συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν , ώστε το κολυμβητήριο να παραδοθεί σε χρήση στους μικρούς και μεγάλους φίλους του υγρού στοιχείου με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Υπενθυμίζουμε ότι για τη χρήση του Κολυμβητηρίου από το κοινό και από κάθε ελεύθερα αθλούμενο πολίτη απαιτείται η εγγραφή, η πληρωμή τέλους χρήσης (αρ. 167/2021 απόφαση Δημ. Συμβουλίου) και η έκδοση κάρτας αθλουμένου από το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Ξάνθης (Γραμματεία Κολυμβητηρίου, τηλ. επικοιν. 2541063350).

Για τον μήνα Αύγουστο είναι Δωρεάν για όλους!!!!

Η επίδειξη της κάρτας αθλουμένου είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο στο χώρο των κολυμβητικών δεξαμενών, στον ειδικευμένο επόπτη.

Ώρες & ημέρες εγγραφών: Δευτέρα – Παρασκευή 09.30-15.30.

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής :

α) Ιατρική βεβαίωση καρδιολόγου ή παθολόγου.

β) Ιατρική βεβαίωση δερματολόγου,

γ) Δύο φωτογραφίες,

δ) Φ/Α ταυτότητας ή πράσινης κάρτας (για αλλοδαπούς)

ε) Γνωστοποίηση αναπηρίας (μόνο για ΑμεΑ)

Σχετικά Άρθρα