Καβάλα Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν ακόμη 3 διακινητές και 10 μη νόμιμοι μετανάστες

Συνελήφθησαν την 6-8-2022, σε περιοχέςτης Ροδόπης, της Καβάλας και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης συνέλαβαν τον δεύτεροδιακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας σε αγροτική οδό, πλησίον του οικισμού Βρυσούλας Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερώνσυνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης, Φερών Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα