Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Ο Μάκης Σεβίλογλου ταξίδεψε μουσικά το κοινό του στα Άβδηρα (φωτογραφίες και video)

Ο Μάκης Σεβίλογλου συγκλόνισε με τις ερμηνείες του  το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 στην πλατεία των  Αβδήρων,  το κοινό,  στη συναυλία που πραγματοποίησε  στα πλαίσια του Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους που διοργανώνει  η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Η όλη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μας έδωσε την αίσθηση ότι θα έδινε συγκριτικό πλεονέκτημα στη διοργάνωση η πραγματοποίηση της συναυλίας στην παραλία….

Ο Επικεφαλής της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης στον σύντομο χαιρετισμό του, σημείωσε:

«Τα Άβδηρα είναι γνωστά παγκοσμίως. Αυτόν τον Ιστορικό τόπο που τόσο πολύ αγαπούμε και που αποτελεί κοιτίδα  πολιτισμού θέλουμε ακόμη περισσότερο να τον αναδείξουμε. Στα πλαίσια αυτής της αγάπης, για τον τόπο, διοργανώνουμε αυτό το φεστιβάλ και ευχόμαστε ότι όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε και θα χαρούμε αυτές τις μοναδικές στιγμές. Καλούμε λοιπόν τον Μάκη Σεβίλογλου να μας μεταφέρει αυτή  τη χαρά»

Η Έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδι με το παραδοσιακό μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη «Σαλονικιώτικο Τακίμι» και  στη συνέχεια ο Μάκης Σεβίλογλου  παρουσίασε έως τη 01:40 ένα  μουσικό πρόγραμμα με  τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, «Γλυκό μεθύσι», «Άγκυρες», «Παράθυρο ανοιχτό», «Ανάποδη Ψυχή» και τη νέα δισκογραφική δουλειά «40 Χρόνια Πειρατής».

Ο Μάκης Σεβίλογλου «μάγεψε» στην κυριολεξία τους παρευρισκόμενους με την σκηνική του παρουσία, τη δυναμική υποστήριξη των τραγουδιών, τον αυθορμητισμό και την εσωτερικότητά του. Η αγάπη του Μάκη Σεβίλογλου για τη μουσική και το τραγούδι ξεχείλιζε σε κάθε νότα, σε κάθε λέξη των ερμηνειών του, κάνοντας τους ακροατές του, οικεία  παρέα του, «παρασύροντάς» τους,  στο τραγούδι και τον χορό……

Στην εκδήλωση συμμετείχε με πολλά τραγούδια η Χρύσα Μωραΐτη, συνεργάτιδα του Μάκη Σεβίλογλου, που επάξια απόλαυσε  θερμά χειροκροτήματα, από το κοινό.  

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/5065131683596299

Σχετικά Άρθρα