Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Τρέχουν τα έργα Φυσικού Αερίου στην Ξάνθη!!! Σχεδόν διπλασιάζεται η αποθηκευτική χωρητικότητα για υγροποιημένο!!!

Η Κυβέρνηση συνεχίζει την προετοιμασία για την αντιμετώπιση ακόμη και των πιο ακραίων σεναρίων, ως προς τις ροές ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη. Αφενός με δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας από το δημόσιο τομέα και τα νοικοκυριά και αφετέρου με πρόνοια για την εξασφάλιση ηλεκτρικής επάρκειας με άλλα καύσιμα.

Έχει ήδη αναπτυχθεί συντονισμένη προσπάθεια για την προμήθεια αυξημένων ποσοτήτων υγροποιημένου αερίου, τη λειτουργία με ντίζελ μονάδων που χρησιμοποιούν αέριο, αλλά και την προσωρινή παράταση της αξιοποίησης του λιγνίτη.

Για την προμήθεια αυξημένων ποσοτήτων υγροποιημένου φυσικού αερίου, έχει ήδη δημιουργηθεί νέα δεξαμενή -το πλοίο που εγκαταστάθηκε στη Ρεβυθούσα- και είναι έτοιμη να παραλάβει τα πρώτα φορτία υγροποιημένου φυσικού αερίου μέχρι τέλος Αυγούστου. Σχεδόν διπλασιάζεται έτσι η αποθηκευτική χωρητικότητα και δίνεται η δυνατότητα και να αξιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο την εγκατάσταση επανεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG). Αυτό έγινε σε χρόνο ρεκόρ -όπως ανέφερε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας- ενώ ο ΔΕΣΦΑ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια πρόσθετων ποσοτήτων LNG.

Πυρετωδώς οι εργασίες στην Ξάνθη από την ΔΕΔΑ

Στην Ξάνθη η ΔΕΔΑ που υλοποιεί το έργο του Φυσικού Αερίου τρέχει με «1000» για να προλάβει την παροχέτευση όσο το δυνατόν σε περισσότερε οικοδομές για τον Οκτώβριο… Οι εργασίες γίνονται ταυτόχρονα σε πολλά σημεία και το καλό της υπόθεσης είναι ότι τα σκαψίματα αποκαθίστανται την ίδια μέρα, ή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα…

Φυσικό Αέριο στην Ξάνθη

Το Φυσικό Αέριο Ξάνθης, ως τεχνική εταιρεία εγκατάστασης φυσικού αερίου, μπορεί να σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, ζεστών νερών χρήσης ή μαγειρέματος με φυσικό αέριο και αναλαμβάνει από την αρχή και εξολοκλήρου την μελέτη του χώρου σας αλλά και την εγκατάσταση συσκευών Λέβητα ή κουζίνα μαγειρέματος.

Αναλαμβάνουμε την σύνταξη της αίτησης σας προς την ΔΕΔΑ, την σύνταξη μελέτης Εσωτερικής Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου, την υλοποίηση της κεντρικής παροχής του διαμερίσματός σας από την πιλοτή προς το διαμέρισμα, την πώληση και εγκατάσταση λέβητα Φυσικού Αερίου, την Υδραυλική και Ηλεκτρολογική του σύνδεση, την έκδοση Πιστοποιητικού Στεγανότητας για την παροχή σας αλλά και την Έκδοση Φύλου Καύσης Καυσαερίων για την νόμιμη λειτουργία του Καυστήρα σας. Τέλος είμαστε και ΠΑΡΟΧΟΣ Φυσικού Αερίου, ως συνεργάτης του Φυσικού Αερίου Ελλάδος στην Ξάνθη.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ παροχή και την ΔΩΡΕΑΝ κατάθεση φακέλου δικαιολογητικών αλλά και την δωρεάν τεχνική υποστήριξη, εφ όρου ζωής που παρέχουμε για τον λέβητα και την εγκατάστασή σας…

Περισσότερες πληροφορίες Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης – Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. – Α.Μ./Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.: 26855. ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ: Ξ 23 / 24-06-1996- ΑΡ. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ: Ξ-841 και Ξ-ΗΛ.-440

Δνση: Γραφείο Ελπίδος 9 (στον πεζόδρομο έναντι Public) Ξάνθη

Εργοτάξιο: 1ο χλμ Ξάνθης-Καβάλας – 67100 Ξάνθη

Τηλ. 2541600699 και 6947267737

Επίσημος Συνεργάτης για την Ξάνθη, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας.

Σχετικά Άρθρα