Ροδόπη Τελευταία Νέα

ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΠΕ ΚΑΙ ΕΤΑΔ ΕΘΕΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συναντήσεις εργασίας είχε τις τελευταίες μέρες ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπιδης Στ. Στυλιανίδης δίδοντας πρακτική συνέχεια στις επισκέψεις του Πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτάκη και του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα στην Κομοτηνή. Συναντήθηκε για τα θέματα της ΒΙΠΕ με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΒΑ κ. Θάνο Ψαθά ο οποίος επισκέφθηκε την Κομοτηνή. Σε γεύμα εργασίας που του παρέθεσε του υπέβαλε υπομνήματα τόσο για την επίλυση ζητημάτων υποδομών και υπηρεσιών της ΒΙΠΕ όσο και ειδικότερα θέματα των επιχειρήσεων.

Επίσης στο γραφείο του στην Αθήνα ο Ε. Στυλιανίδης είχε συνάντηση εργασίας με τον νέο εντεταλμένο σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Π. Μπαλωμένο στον οποίο έθεσε αναλυτικά τα ζητήματα της Ροδόπης. Συγκεκριμένα ζήτησε την αποκατάσταση και αξιοπόιηση του ΞΕΝΙΑ Κομοτηνής, την αξιοποίηση και έγκαιρη εκμετάλλευση των παραλιών του Φαναρίου, την ανάπτυξη και ανάδειξη του campaign Φαναρίιου και φυσικά την αξιοποίηση του κτήματος Ιμέρου. Ο κ. Μπαλωμένος δεσμεύτηκε να προώθησει τα θέματα,, ενώ ο Βουλευτής Ροδόπης του παρέδωσε βίντεο και φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί.

Επίσης τις μέρες αυτές ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με απόφαση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη ορίστηκε εισηγητής της ΝΔ στην Επιτροπή Θεσμών για τα θέματα παρακολουθήσεων του προέδρου του Πασόκ Νίκου Ανδρουλάκη και τα ζητήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύοντας τις προσπάθειες θεσμικής και τεχνολογικής προσπάθειας που κάνει η Κυβέρνηση για τα θέματα Κυβερνοασφάλειας.–

Σχετικά Άρθρα