Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ο ΚΟΞ φώναζε να ανοίξει το κολυμβητήριο και τώρα δείτε τι λέει το ΔΣ του… δεν πήγαν ούτε στην συνάντηση με τον Δήμαρχο!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ Κ.Ο.ΞΑΝΘΗΣ

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου με τους νόμιμους εκπροσώπους των κολυμβητικών συλλόγων της Ξάνθης. Επειδή ο σύλλογός μας δεν ενημερώθηκε εγκαίρως ( η πρόσκληση ήταν τηλεφωνική) δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθούμε στη συνάντηση αυτή. Ενώ ενημερώσαμε για την απουσία μας και ζητήσαμε εγγράφως να οριστεί νέα συνάντηση αυτό δεν λήφθηκε υπόψιν και ο Δήμος πραγματοποίησε την συνάντηση με την απουσία του μοναδικού συλλόγου που είναι ενεργός τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Στη συνέχεια αποστείλαμε έγγραφο ώστε να ενημερωθούμε για τα όσα ανακοινώθηκαν και συζητήθηκαν σε αύτη τη συνάντηση ώστε να κάνουμε τον ανάλογο προγραμματισμό που απαιτείτε για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου μας, όπου και πάλι δεν λάβαμε απάντηση, παρά ενημερωθήκαμε από τον τύπο για την ημερομηνία έναρξης και για το πρόγραμμα λειτουργίας της πισίνας, γεγονός που μας αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα (πχ καταλληλότητα νερού , θερμοκρασία νομιμοποίηση χρήσης κ.α ).

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης παρά τον αθέμιτο πόλεμο που δέχεται θα συνεχίσει να είναι παρών και θα συνεχίσει αυτό που έκανε 68 χρόνια ασταμάτητα, να διδάσκει κολύμβηση στα παιδιά της Ξάνθης.

Από την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 κάθε απόγευμα θα δέχεται στο νέο μας χώρο στην οδό Τσιμισκή επί της παρόδου Τρικούπη 1 από τις 18:00 έως τις 20:30 για πληροφορίες και εγγραφές.

σ.ε. Εγώ αδυνατώ να παρακολουθήσω την σκέψη τους…

Σχετικά Άρθρα