Κοινωνία Τελευταία Νέα

Καταργούνται οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Την κατάργηση του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων προβλέπει το σχέδιο νόμου του υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τίτλο «Εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας και άλλες διατάξεις αναπτυξιακού χαρακτήρα ».Το νομοσχέδιο βρίσκεται υπό επεξεργασία στην αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, στη Βουλή.

Η κατάργηση του παρωχημένου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Νομού Ξάνθης. Συγχαίρουμε την συντονισμένη προσπάθεια όλων των φορέων και ευχαριστούμε θερμά τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τη παρέμβαση του υπουργείου, ώστε να ικανοποιηθεί ο εμπορικός κόσμος και να στηριχτεί ο κλάδος που αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον στυλοβάτη της ελληνικής οικονομίας.

Με την παραπάνω διάταξη και εφόσον αυτή ψηφιστεί από την Βουλή, καταργείται αυτός ο αποτυχημένος θεσμός και αναμένεται να επανέλθει ένας βαθμός ισορροπίας στην αγορά, προς όφελος τόσο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όσο και του καταναλωτή.Για όλες τις σχετικές εξελίξεις, θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Σχετικά Άρθρα