Έβρος Τελευταία Νέα

Ήρθαν κι άλλο…

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (26 και 27-7-2022), σε περιοχέςτης Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ορεστιάδας, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,χθεςτο απόγευμα στην Κομοτηνή, αστυνομικοίτου Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ΣαπώντηςΔιεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπηςσυνέλαβαν τους δύο διακινητές,διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα το πρωί στην παρέβρια περιοχή Ισαακίου Έβρου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομήαστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με φουσκωτή βάρκα, εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκεένα όχημα και μία βάρκα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Διδυμοτείχου.

Σχετικά Άρθρα