Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μ. Φανουράκης: To ΝΟΜΙΜΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ Κολυμβητήριο της Ξάνθης άνοιξε… Πάμε γι’ άλλα…

Δεν ξέρω αν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια η συγκίνηση, η ικανοποίηση, η κοπιώδης προσπάθεια, αλλά και η συνεργασία -η συνέργεια τόσων ανθρώπων- που απλώς είχαν ένα όραμα: να ανοίξει το Δημοτικό Κολυμβητήριο και να παραμείνει ΑΝΟΙΧΤΟ.

Ένα ΝΟΜΙΜΟ και ΣΥΓΧΡΟΝΟ Κολυμβητήριο!

Λειτουργούσε χωρίς καμία έγκριση ή άδεια για 50 ΧΡΟΝΙΑ! Αδιανόητο; Μπορεί. Αλλά πέρα για πέρα, αληθινό.

Κι αυτό, άλλαξε μόλις χθες. Επί Δημαρχίας Τσέπελη…

Αυτή η Δημοτική αρχή προσπάθησε με επιμονή και υπομονή για πολλούς μήνες να αποδώσει στην τοπική κοινωνία ένα Κολυμβητήριο ΠΡΟΤΥΠΟ…

Λοιδορήθηκε, με το πιο ελεεινό τρόπο…

Συνέχισε, όμως. Έσφιξε στομάχι και γροθιές όχι όμως για να επιτεθεί, αλλά για να απαντήσει. Με πράξεις. Κι αυτό κάνει: Το παραδίδει, όπως το ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ.

Σκέφτομαι όλο αυτό το διάστημα… τι τρέλα κουβαλάει ο Τσέπελης. Ξέρω (όσο μπορώ να ξέρω). Μια τρέλα δημιουργική, ανυπότακτη, αντισυμβατική και απολύτως εναρμονισμένη με αυτό που απαιτεί η εποχή ΣΗΜΕΡΑ.

Οι Πολίτες -στην πλειοψηφία τους- είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνουν αυτό που λέω…

Και σταματάω εδώ, γνωρίζοντας ότι τίποτα από όλα αυτά που βιώνουμε δε θα είχαν συμβεί σήμερα, εάν στο τιμόνι δεν ήταν ο Δήμαρχος Ξάνθης,ο Μανώλης Τσέπελης .

Γι’ αυτό, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τον ευχαριστήσω, που μου δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθώ να μαθαίνω να δημιουργώ -να συμμετέχω στη διοίκησή του.

Πιστεύω ότι όλοι μας -όσοι είμαστε δίπλα του- αισθανόμαστε το ίδιο. Απλώς δεν ήρθε η ώρα για αποτίμηση. Είναι ώρα για ΔΡΑΣΗ.

Θέλω να συγχαρώ τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη, που βρήκε με κόπο τον τρόπο για να παραδώσουμε το Κολυμβητήριο.

Τους Αντιδημάρχους Μπεκήρ Ογλού Σουά, Levent Kara Osman , Στέφανο Ιγιαννίδη, Φερτούν Χασάν Ογλού τον Πρόεδρο του ΣΔΑΝΞ Στέλιος Γουναρίδης , τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης , τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού , Ματθαίος Σαββίδης , όπως και τον πρώην αντιδήμαρχο Μπαντάκ Σιαμπάν , τους ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου , Ελευθερια Φιδανη και Δημήτρης Στογιαννίδης -ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ- όπως και όλες τις υπηρεσίες κ υπαλλήλους του Δήμου , που ήταν καθημερινά εκεί κι έκαναν ό,τι χρειαζόταν για να λειτουργήσει, καθώς και τις Εταιρείες της Ξάνθης και της Θράκης, την Japan Tobacco Inc (ΣΕΚΑΠ) JTI Careers , την Katerina Topouzoglou και την Smirdex S.A. Coated Abrasives Industry και την DASTERI A.E , που για άλλη μια φορά «έβαλαν πλάτη» με τις χορηγίες τους, αλλά και φυσικά πρόσωπα για την καταλυτική τους συνδρομή στη συλλογική προσπάθεια.

Η ΒΟΥΛΗΣΗ, Η ΘΕΛΗΣΗ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ του Δημάρχου Ξάνθης ήταν να γίνουν όλα όπως έπρεπε, ώστε το Κολυμβητήριο να μην κλείσει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

«Αποστολή εξετελέσθη»!

Λυπάμαι, ρε παιδιά που σας το χαλάω…

Για να είμαι ακριβής… ΔΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Για το μόνο που λυπάμαι είναι για το… προφανές. Γι’ αυτό, που ακόμη κι εσείς μπορείτε να καταλάβετε.

Αν πάλι όχι, συνεχίστε στο ίδιο μοτίβο. Δε θα σας… ενοχλήσει κανείς.

Οι υπόλοιποι, η διοίκηση, οι δημοτικοί σύμβουλοι τα υπηρεσιακά στελέχη, θα χαιρόμαστε… σα μικρά παιδιά γι’ αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ που ολοκληρώσαμε.

Και το παραδίδουμε με ΑΓΑΠΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ και ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

Γιατί το ΑΞΙΖΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!

Πάμε γι’ άλλα…

Σχετικά Άρθρα