Ελλάδα Τελευταία Νέα

Διπλή διάκριση της JTI στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Απέσπασε τα βραβεία «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια» και «TurnaroundBusiness»

Αθήνα22 Ιουλίου2022 –Μεταξύ των αρίστων και υγιών δυνάμεων της πραγματικής Οικονομίας συγκαταλέγεται η JTI και η ΣΕΚΑΠ Α.Ε. μετά και τη διπλή της διάκριση στην Τελετή Απονομής των βραβείων-‘θεσμός’ για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022.Πιο συγκεκριμένα, η JTI απέσπασεδυο επιμέρους σημαντικά βραβεία, για την «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια» και «TurnaroundBusiness» καθώς αναγνωρίστηκε η αξία της επένδυσής της στην Ελλάδα, η έμπρακτη συμβολή της στην εθνική Οικονομία, η συνεισφορά της στην εξισορρόπηση του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας και ο μετασχηματισμόςτης παραγωγικής της μονάδας στην Ξάνθη..

Το βραβείο «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια» απονεμήθηκε στη JTI για τη θετική μεταβολή των ποσοτικών της δεικτών όπως η αύξηση της παραγωγικής δραστηριότητας της ΣΕΚΑΠ κατά 7 φορές και η εκτόξευση του ποσοστού των εξαγώγιμων προϊόντων στο 75% της παραγωγής, αγγίζοντας σήμερα τα 3 δις τσιγάρα, μια αύξηση 100% συγκριτικά με το 2020.

Επιπλέον, το βραβείο «TurnaroundBusiness» απέσπασε η JTΙ για την επένδυση που έχει πραγματοποιηθεί στη ΣΕΚΑΠ τατελευταία χρόνια για τον μετασχηματισμό της ΣΕΚΑΠ σε μια σύγχρονη, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, παραγωγική μονάδα.

Με αφορμή τη διπλή αυτή διάκριση της εταιρείας, η Διευθύνουσα Σύμβουλοςτης JTI στην Ελλάδα, κ. Lili Zigoslu, δηλώνει: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και περήφανοι για τη βράβευσή μας αυτή και για την αναγνώριση των προσπαθειών μας. Πράγματι η JTI έχει όλες τις προϋποθέσεις να συγκαταλέγεται μεταξύ των Πρωταγωνιστών της ελληνικής Οικονομίας καθώς συνιστά έναν συνεπή και σταθερό επενδυτή στη χώρα συμβάλλοντας στην πραγματική οικονομία, το ΑΕΠ, τον εξαγωγικό δείκτη, στην ανάπτυξη και στη γενική κοινωνική ευημερία. Η επένδυσή μας δεν σταματά εδώ, συνεχίζεται. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούνται έργα που αφορούν την περαιτέρω αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και των λειτουργιών που σχετίζονται με την ενεργειακή απόδοση και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τη βελτιστοποίηση του ποιοτικού ελέγχου και της καινοτομίας των προϊόντων – όλα με σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της JTI στην Ελλάδα κ. Lili Zigoslu
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της JTI στην Ελλάδα κ. Lili Zigoslu και ο Διευθυντής του εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ κ. Danilo Stojanovic

Ο Διευθυντής του εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ κ. Danilo Stojanovic

Σχετικά Άρθρα