Κοινωνία Τελευταία Νέα

Το Μεγάλο Πανηγύρι της Μάνδρας επέστρεψε! (φωτογραφίες)

Το Μεγάλο Πανηγύρι της Μάνδρας επέστρεψε!

Σε μια αξέχαστη βραδιά, η μουσική, η παράδοση, η ιστορία και οι μνήμες, συγκεντρώθηκαν στην αυλή του παλιού Δημοτικού Σχολείου.

Το μέρος που εδώ και σχεδόν 100 χρόνια, πρωτοστατεί, πρώτα ως Σχολείο και πλεόν ως έδρα του Π.Σ.Μάνδρας, στην εξέλιξη και την πρόοδο της περιοχής.

Πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν και την έκθεση Προσφυγικού Πολιτισμού, που λειτουργεί ήδη από τον Απρίλιο, ανάμεσα τους και ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης ο οποίος και μας τίμησε με την παρουσία του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους αυτούς που με την συμμετοχή τους, κάνουν αυτό το Πανηγύρι να ξεχωρίζει. Τους Χορευτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αβδηριτών, Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσού Ξάνθης ” Άγιος Γεώργιος ”, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κεσσάνης “Αγία Παρασκευη”, Μικρασιάτες Ξάνθης Αλησμόνητες Πατρίδες αλλά και τους επισκέπτες από Κομοτηνή, Καβάλα και Χρυσούπολη, που ήρθαν για να πάρουν μέρος σε αυτή την μεγάλη γιορτή.

Επίσης, ένα ευχαριστώ στον Δήμος Αβδήρων – Municipality of Avdera και το προσωπικό του για την υποστήριξη όποτε την χρειαστήκαμε.

Τέλος, στους μουσικούς μας Manos Koutsangelidis A Full και Μπρατίμια / Bratimia γιατί κατάφεραν να μας ταξιδέψουν σε μέρη και πατρίδες αλησμόνητες, ενώνοντας σκοπούς αιώνων και δίνοντας ένα μοναδικό παλμό.

Να είστε όλοι γεροί, πάντα ν ανταμώνουμε σε χαρές, και ο Προφήτης Ηλίας, να σκεπάζει εσάς και όλο τον κόσμο!

Σχετικά Άρθρα