Κοινωνία Τελευταία Νέα

Πάλι δεν έχει νερό στην παραλία Αβδήρων. Από τις 11:00 το πρωί λένε το νερό νεράκι!!!

Συνεχίζουν τα προβλήματα στις παραλίες των Αβδήρων 1 και την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν σοβαρά προβλήματα στην παροχή του νερού ενώ όλη την εβδομάδα που διανύουμε υπήρξαν και προβλήματα με διακοπές ρεύματος.

Σήμερα Πέμπτη όπως με ενημερώνουν δεν έχει και πάλι νερό μετά τις 11 η ώρα. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το να μπορούν οι λουομένοι παραθεριστές αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές τους ανάγκες με καθαρό νερό.

Η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης και ο ίδιος ο δήμαρχος θα πρέπει να δουν το θέμα πολύ σοβαρά μιας και τα προβλήματα φαίνεται να είναι συνεχόμενα και φυσικά προκαλούν δυσμενή σχόλια τόσο για την δημοτική αρχή όσο και για την περιοχή της Ξάνθης.

δείτε τι λένε και οι ψηφοφόροι

Κωνσταντίνα Νικολαίδου Σήμερα,για πολλοστή φορά,το νερό στην παραλία αγ.ιωαννη κομμένο απ’ το πρωί μέχρι αργά το βράδυ…που είσαι δήμαρχε,η θεωρείς ότι στην παραλία δεν διαμένουν ψηφοφόροι σου,σε πληροφορω ότι διαμένουν και ότι χάνεις συνεχώς έδαφος,κι όσο για μας τους υπόλοιπους ,σε κάνουμε ρεζίλι και εσενα και το επιτελείο σου και την γενικότερη ανοργάνωσια σας και αχρηστίλα σας,μην νομίζετε ότι επειδή φέτος θα μας φέρετε 2 τραγουδιστές να τραγουδήσουν είστε σπουδαίοι,είστε άχρηστοι γιατί ούτε τα βασικά αγαθά δεν παρέχετε στους κατοίκους,σαν και τότε που οι πρόγονοι σας ξόδεψαν περιουσίες να φτιάξουν υδραγωγεία χωρίς όμως να υπάρχει νερό…έτσι και σεις…μια περιουσία για τα Δημοκρίτεια κι ας μην υπάρχει νερό!

Σχετικά Άρθρα