Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ καλωσορίζει τον Μαλανδρή !

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μίλτο Μαλανδρή για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και εύχεται υγεία και επίτευξη των προσωπικών και ατομικών στόχων.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΝΔΡΗ

Ο Μίλτος Μαλανδρής γεννήθηκε στις  25 Οκτωβρίου 2002 και αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στις θέσεις 3 και 4. Έχει ύψος 1.98 είναι ιδιαίτερα αθλητικός και δυναμικός συνεισφέροντας σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.

Μπορεί να σκοράρει τόσο με πλάτη όσο και με πρόσωπο στο καλάθι διαθέτοντας αξιόπιστο σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Ξεχωρίζει για το πάθος του στην άμυνα και την έφεση του στο ριμπάουντ.  Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ο Μαλανδρής αντιμετώπισε για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δυο φορές τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ έχοντας 17 πόντους μέσο όρο με συνολικά 6 τρίποντα.

Πριν φορέσει τη φανέλα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ο Μίλτος αγωνίστηκε μεταξύ άλλων με τις ομάδες ΓΑΣ Κομοτηνής, ΜΕΝΤ και Μαντουλίδης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Λευκίππου Ξάνθης, ενός σωματείου που λειτουργεί εξαιρετικά σε κάθε επίπεδο.

Εύχομαι να έχουμε υγεία και μέσω της σκληρής δουλειάς να επιτύχουμε όλους τους στόχους για την νέα χρόνια».

Σχετικά Άρθρα