Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Κι άλλοι διακινητές στα χέρια της Αστυνομίας… μετέφεραν 16 λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν 2αλλοδαποίδιακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθεςκαι σήμερα (19/20-7-2022) σε περιοχέςτου Έβρου καιτης Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης,δύο(2)αλλοδαποίδιακινητές,οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,χθες το απόγευμασε αγροτική οδό του οικισμού Λουτρών Έβρου, αστυνομικοίτου Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, συνέλαβαν τονέναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερατο πρωίστην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης(στο ύψος του οικισμού Αμαξάδων) αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής ΦύλαξηςΙάσμουσυνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαντα παραπάνω οχήματα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούνστους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσειςενεργούντα ΤμήματαΣυνοριακής ΦύλαξηςΦερών Αλεξανδρούποληςκαι Ιάσμου Ροδόπης.

loading...

Σχετικά Άρθρα