Αθλητικά Τελευταία Νέα

Βρήκε τον πύργο του – Ο Μπουτσακτσή στο δυναμικό του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ !

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ΑΛΗ ΜΠΟΥΤΣΑΚΤΣΗ, ο οποίος θα είναι ο «πύργος» της ομάδας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Ο 22χρονος σέντερ, γεννημένος στην Ξάνθη πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα με την ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης, από όπου προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα.

Με τον Αλή να αφήνει άριστες εντυπώσεις, ο ΓΣ Ελευθερούπολης ήταν που τον ένταξε στο δυναμικό του κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 έχοντας ως συμπαίχτη τον Χάρη Βοϊβατόπουλο. Στο τέλος πανηγύρισε την άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α2 κατηγορία.

Ο ύψους 2.13 επέστρεψε στον Αρίωνα συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και στη συνέχεια στην κατάκτηση της 4ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (6ος Όμιλος) 2021-2022.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας ευχαριστεί τον Αρίωνα Ξάνθης για την άριστη συνεργασία και την παραχώρηση του Αλή στην ομάδα και ευελπιστεί καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες !

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Είμαι χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ και ευελπιστώ πως θα μπορέσω μέσα από τις εμφανίσεις και την καθημερινή δουλειά να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης αλλά και οι προπονητές του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Αρίωνα που με βοήθησαν να εξελιχθώ ως αθλητής αλλά και ως προσωπικότητα και αποτελούν όλοι τους ένα σημαντικό κομμάτι της καρδιάς μου.

Περιμένω την έναρξη της προετοιμασίας αλλά και την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων ».

Σχετικά Άρθρα