Αθλητικά Τελευταία Νέα

Λεύκιππος Ξάνθης B.C.: Ανανέωση συνεργασίας με Boϊβατόπουλο !

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χάρη Βοϊβατόπουλο που θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Είμαστε σίγουροι πως ο Χάρης έχοντας τεράστια εμπειρία ως αθλητής υψηλού επιπέδου θα βοηθήσει με την προσωπικότητα, το ήθος και την εργατικότητα του τα νεότερα παιδιά να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο και να ενταχθούν με επιτυχία στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ και στο Ελληνικό μπάσκετ.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Χάρης Βαϊβατόπουλος γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1985 στην Ξάνθη, όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα Α.Σ. Ξάνθη. Από το έτος 2001 έως και το έτος 2008 αγωνίστηκε στην Ξάνθη BF διαγράφοντας λαμπρή πορεία συμμετέχοντας στη Β’ Εθνική και Α2 κατηγορία.

Η σεζόν 2008-2009 τον βρίσκει στην ομάδα των Ικάρων Σερρών, όπου έμεινε 5 έτη συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Α2 Κατηγορία.

Εν συνεχεία, συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, τη σεζόν 2013-2014, με την ομάδα της Ελευθερούπολης.

Την αγωνιστική χρονιά 2014-2015 αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με την ομάδα του Άργους Ορεστικού, με την οποία ομάδα και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.

Η επόμενη χρονιά τον βρίσκει στην πόλη της Καστοριάς, όπου με την ομώνυμη ομάδα συμμετέχει στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του Χάρη, πριν την έλευσή του στο ΛΕΥΚΙΠΠΟ αποτέλεσε η ομάδα του Γ.Σ. Ελευθερούπολης όπου αγωνίστηκε για 3 χρονιές γνωρίζοντας πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Είχαμε μια συζήτηση με τον Πρόεδρο για την επέκταση της συνεργασίας μας, για να παραμείνω στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ. Η συζήτηση ήταν ολιγόλεπτη καθώς και οι δυο μας είχαμε κοινό στόχο, να παραμείνω στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή ήρθα εδώ για να τα δώσω όλα και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μας.

Είμαι ευτυχισμένος, έχουμε μια σοβαρή Διοίκηση, πολύ καλούς προπονητές και η γενικότερη φιλοσοφία του συλλόγου μου ταιριάζει. Όλοι μας ως παλαιότεροι θα πρέπει να βοηθήσουμε τους νεότερους που θα έρθουν να εγκλιματιστούν γρήγορα και να γίνουμε μια ομάδα που θα αποδίδει καλά μέσα στο γήπεδο”.

Σχετικά Άρθρα