Κοινωνία Τελευταία Νέα

XANTHIMASTERS 2022:Λίγο πριν το πρώτο σερβίς

Τα συνεργεία του Δήμου εργάστηκαν πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα για το μεγάλοαθλητικό γεγονός, που ξεκινάει αύριο Πέμπτη 14 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Ιουλίου στην Ξάνθη.

Πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση και ταυτόχρονα, μια πολύ σημαντική και τιμητική στιγμή για την Ξάνθη, καθώς ο Δήμος μας επιλέχθηκε ανάμεσα σε 45 Δήμους της χώρας που κατέθεσαν αίτηση, για να συμμετάσχουν, ως συνδιοργανωτέςστο Πανελλήνιο ΠρωτάθλημαBeachVolleyballΑνδρών και Γυναικών 2022.

Το XANTHIMASTERS 2022 αποτελεί τον τρίτο «σταθμό», μεταξύ τεσσάρων τουρνουά που διεξάγονται σε ισάριθμες πλατείες Δήμων της χώρας, (Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Αγίου Νικολάου)σε μια διοργάνωση – γιορτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης η οποία γιορτάζειφέτος τα 30 χρόνια μπιτςβόλεϊ, υπό την αιγίδα της.

Μετά την πλατεία Συντάγματος και την πλατεία Αριστοτέλους, η «δράση» μεταφέρεται στην πλατεία Δημοκρατίας στην Ξάνθη. Θα φιλοξενήσει αθλητές υψηλού επίπεδου, οι οποίοι εγγυώνται εντυπωσιακό θέαμα.

Παρόντες και με αξιώσεις σε αυτό τουρνουά, οι «δικοί μας» Γιώργος Τερζόγλου, από την Ξάνθη και Ραφαήλ Μπανιώτης από την Κομοτηνή, που αποτελούν μία από τις καλύτερες ομάδες ανδρών και θα διεκδικήσουν την υψηλότερη θέση στο τουρνουά του Δήμου Ξάνθης.

Συνολικά 41 ομάδες θα λάβουν μέρος στο XanthiMasters (23 ανδρών-18 γυναικών) και το πρώτο σερβίς θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (14/7) με τα προκριματικά των γυναικών, ενώ το μεσημέρι θα ξεκινήσουν και οι προκριματικοί αγώνες στη κατηγορία των ανδρών.

Την ίδια μέρα, στις 12 το μεσημέρι, οι εκπρόσωποι της διοργάνωσης θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να παρουσιάσουν επισήμως, πλέον, το XANTHI MASTERS 2022 (DimokratiasSq. 14-17/7).

Τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος δε θα μπορέσει να παραβρεθεί εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση, θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Μανώλης Φανουράκης. Το παρών, όπως είναι φυσικό, θα δώσει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού ΣουάΜπεκίρΟγλού.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα εκπροσωπήσει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος της Ένωσης σωματείων βόλεϊ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας ΕιρήναρχοςΚεμανετζής.

Στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους θα συμμετάσχουν και οι Θρακιώτες αθλητές Ραφαήλ Μπανιώτης – Γιώργος Τερζόγλου, που βρίσκονται στο Νο1 του ταμπλό ανδρών.

Σχετικά Άρθρα