Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

(video)–Εξαιρετική δουλειά από τον Σταμάτη Σταματιάδη… Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές αποδράσεις του ΚΑΠΗ Ξάνθης στις παραλίες της περιοχής !

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Ξάνθης μπορούν να δροσίζονται δωρεάν καθημερινά στις όμορφες παραλίες  μας – Το λεωφορείο αναχωρεί καθημερινά στις 10 π.μ. από τη Δημοτική Αγορά της Ξάνθης

Από τις 4 Ιουλίου ξεκίνησαν τα καθημερινά δρομολόγια (εκτός Σαββάτου και Κυριακής)  στις παραλίες της περιοχής μας από το ΚΑΠΗ Ξάνθης.

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ξάνθης κ. Σταμάτης Σταματιάδης μερίμνησε για αυτό και έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα δωρεάν  μετακίνησης των μελών του στις παραλίες μας (όσων φυσικά επιθυμούν),  με καθημερινά δρομολόγια, εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών.

Σταμάτης Σταματιάδης : Προσπαθούμε για το  καλύτερο – Προσπαθούμε για τους μπαμπάδες μας,  για τους παππούδες μας!  

Όπως εξήγησε ο  Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης κ. Σταμάτης Σταματιάδης,  μιλώντας στο xanthipost.gr, το λεωφορείο  αναχωρεί καθημερινά στις 10 π.μ. από τη Δημοτική Αγορά της Ξάνθης και στη συνέχεια πραγματοποιεί και άλλες  στάσεις (στο LIDL , στην Χρύσα  κ.ά) για να παραλάβει τα μέλη του που επιθυμούν να κάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια στις παραλίες μας.

Επίσης προγραμματίζεται και μετακίνηση στην Αιδηψό για να κάνουν τα μπάνια τους τα μέλη του ΚΑΠΗ Ξάνθης,  στα θεραπευτικά ιαματικά λουτρά της περιοχής, συμπλήρωσε ο κ. Σταματιάδης.

Σχετικά Άρθρα