Κοινωνία Τελευταία Νέα

ΔΣΣ: Εντυπωσιακή νυχτερινή άσκηση διάβασης ποταμού στον Έβρο (16 φωτογραφίες)

Την ώρα που το καθεστώς Ερντογάν επιμένει να λειτουργεί αποσταθεροποιητικά, απειλώντας την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή, η χώρα μας απαντά με εγρήγορση και επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ψύχραιμα και μεθοδικά, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και οι Αρχηγοί των τριών Κλάδων, απαντούν στην κλιμακούμενη επιθετικότητα με μπαράζ ασκήσεων σε Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία, ενώ οι κομάντο της ΔΕΠ του ΓΕΕΘΑ προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο.

Είναι προφανές πως η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει συνθήκες εμπόλεμης κατάστασης σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, ωστόσο βρίσκει συνεχώς μπροστά της ελληνική σημαία.

Στο πλαίσιο αυτό, Μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού «Θράκη» διεξήγαγαν στις 30 Ιουνίου νυχτερινή επιχειρησιακή εκπαίδευση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων του βορείου Έβρου.

Συγκεκριμένα – Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες του Δ΄ ΣΣ

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, Μονάδες του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «Θράκη») διεξήγαγαν νυχτερινή επιχειρησιακή εκπαίδευση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων (ΚΕΠΜ) του Βορείου Έβρου.

Η εκπαίδευση, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε τη διεξαγωγή της ασκήσεως «Το Συγκρότημα Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού κατά τη Διάβαση Ευκαιρίας Ποταμού».

#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy

Σχετικά Άρθρα