Καβάλα Τελευταία Νέα

Καβάλα: Καταγγελία εις βάρος νηπιαγωγού Παιδικού Σταθμού για ασέλγεια

Την κατηγορούν για τέλεση αποτρόπαιων σεξουαλικών πράξεων – Η 4η στη σειρά καταγγελία εις βάρος της νηπιαγωγού του Παιδικού Σταθμού Κρηνίδων!

Ένα ακόμη ζευγάρι, το τέταρτο κατά σειρά,  προχώρησε σήμερα σε καταγγελία σε  βάρος νηπιαγωγού  του Παιδικού Σταθμού Κρηνίδων  για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του παιδιού τους.

Η συγκεκριμένη νηπιαγωγός, μετά τις πρώτες καταγγελίες έχει απομακρυνθεί από τον παιδικό Σταθμό Κρηνίδων και εργάζεται σε γραφείο του νομικού Προσώπου του δήμου Καβάλας μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Σήμερα, με συνοδεία του δικηγόρου τους, ένα ακόμη ζευγάρι, το τέταρτο κατά σειρά,  προχώρησε σε καταγγελία και μηνυτήρια αναφορά για την συγκεκριμένη νηπιαγωγό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kavalapoint το ζευγάρι καταγγέλλει τη δασκάλα ότι τέλεσε αποτρόπαιες σεξουαλικές πράξεις  στο παιδί τους  οι οποίες και περιγράφονται αναλυτικά στην έγγραφη καταγγελία που κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος που εξουσιοδοτήθηκε από τους γονείς ν’ αναλάβει την υπόθεση.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι γονείς επικαλούνται τα λεγόμενα και τις περιγραφές των ίδιων των παιδιών στα οποία όπως λένε παρατήρησαν αλλαγή και στην συμπεριφορά τους. Κάτι που έγινε η αιτία να ψάξουν σε βάθος την υπόθεση και να μιλήσουν με τα παιδιά τους.

Όπως αναφέραμε και πριν, η  διοίκηση του Νομικού Προσώπου του δήμου Καβάλας, μετά την Ε.Δ.Ε.  που πραγματοποίησε μετά τη δεύτερη καταγγελία,  απομάκρυνε τη  νηπιαγωγό από την εργασία της στον παιδικό σταθμό Κρηνίδων μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτεπάγγελτη εισαγγελική  έρευνα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και φαίνεται ότι παίρνει μεγάλες διαστάσεις διότι προστέθηκαν άλλες δύο επώνυμες καταγγελίες γονέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές εβδομάδες κατασχέθηκαν και εξετάζονται από την αρμόδια αστυνομική υπηρεσία τα κινητά και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές της καταγγελλόμενης

kavalapoint.gr

Σχετικά Άρθρα