Αθλητικά Τελευταία Νέα

Συνεχίζει ο Χρήστου – Από το 2017 στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ !

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φραντζέσκο Χρήστου, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο 24χρονος, που έχει έρθει από τον Ιπποκράτη Κω, έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται με ευχέρεια στις θέσεις 1 έως 4, βρίσκεται στην ομάδα μας από το 2017 και αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για τη φετινή προσπάθεια που θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στα 5 χρόνια όπου αγωνίζεται με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ έχει κατακτήσει 2 κύπελλα ΕΚΑΣΑΜΑΘ, 1 πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και 1 πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχοντας καθοριστική συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας μας.

Ευχόμαστε στον Φραντζέσκο Χρήστου να εκπληρώσει τους ατομικούς του στόχους βοηθώντας παράλληλα την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Χρήστου τόνισε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Λεύκιππο. Νιώθω ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου είναι η μπασκετική οικογένεια μου και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για αυτή την ομάδα,  για όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και για όλους τους προπονητές.

Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που έκλεισε ιδανικά με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Είναι μια συνέχεια των προηγούμενων ετών όπου ο Λεύκιππος είχε αλματώδη εξέλιξη. Πιστεύω στην ομάδα και στη δουλειά που γίνεται και είμαι αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Σχετικά Άρθρα