Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Γιώργος Τσιτιρίδης: Ευχαριστώ τον Σπύρο Τσιλιγγίρη για την βοήθεια του στην προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμών φόρτισης  

Ένταξη του έργου «Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμών φόρτισης για τον Δήμο Αβδήρων» στο χρηματοδοτικό  Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών

Ένταξη του έργου «Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμών φόρτισης για τον Δήμο Αβδήρων»στο χρηματοδοτικό  Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, προϋπολογισμού 752.000€ για το Δήμο Αβδήρων. 

Το έργο αφορά την προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Αβδήρων και συγκεκριμένα:

– Την προμήθεια τεσσάρων   μεγάλων ηλεκτροκίνητων οχημάτων:  Δύο  Φορτωτές – Πολυμηχανήματα με παρελκόμενα και δύο  φορτηγά ανατρεπόμενα 4Χ4.

– Την προμήθεια τεσσάρων  μικρών ηλεκτρικών οχημάτων: Δύο  φορτηγάκια-van κλειστού τύπου με εργαλειοθήκη και δύο  ημιφορτηγά μονής καμπίνας τύπου pick-up με ανοιχτή καρότσα.

Επίσης  την προμήθεια δεκατριών σταθμών φόρτισης για τα ηλεκτρικά οχήματα του Δήμου Αβδήρων.

Στόχος του Δήμου Αβδήρων είναι η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός του στόλου του με ηλεκτρικά οχήματα, σταθμούς φόρτισης και συνοδευτικού εξοπλισμού με σημαντικά οφέλη όπως η εξοικονόμηση ενέργειας, η αύξηση της ενεργειακής αποδοτικότητας και η μείωση της ηχορύπανσης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα Στυλιανό και τον Βουλευτή Ν. Ξάνθης  κ. Τσιλιγγίρη Σπυρίδων για την ένταξη του συγκεκριμένου έργου για το οποίο και είχε δεσμευτεί o Αναπληρωτής Υπουργός στην επίσκεψη του Δημάρχου Αβδήρων στο Υπουργείο Εσωτερικών παρουσία του Βουλευτή.

Σχετικά Άρθρα