Δράμα Καβάλα Τελευταία Νέα

Για πρώτη φορά σε Θάσο και Δράμα η ολομέλεια των πρόεδρων Περιφερειακών Συμβουλίων της Ελλάδας (το πρόγραμμα)

Για πρώτη φορά στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη η ολομέλεια πρόεδρων των Περιφερειακών Συμβουλίων της χώρας. Θα γίνει στη Δράμα στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου και στη Θάσο στις 2 και 3 Ιουλίου. «Κοινή επιδίωξη όλων μας είναι να έχουμε Περιφερειακά Συμβούλια λειτουργικά τα οποία οδηγούνται σε νόμιμες αποφάσεις εντός των ορίων αρμοδιοτήτων τους και θα μπορούν να αποδίδουν πιο εύκολα και γρήγορα έργο» λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Την κυβέρνηση, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης. Τις ημέρες του συνεδρίου θα υπάρχουν εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό στις 30 Ιουνίου στη Νομαρχία της Δράμας για τη χρήση των social media και την επιρροή τους και την επιρροή τους στην πολιτική και την οικονομία αλλά και τους κινδύνους από την παραπληροφόρηση και τα fake news.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι ο πρώην διοικητής δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλης Σφανκιανάκης και οι Βαγγέλης Τσάρας, Τάσος Πούλιος, Γιώργος Σιάκας. Επίσης το Σάββατο 2 Ιουλίου σε εκδήλωση στο Καλογερικού του Λιμένα στη Θάσο θα προβληθεί το νησί ως τουριστικός προορισμό με ομιλητές μεταξύ άλλων την αντιπεριφερειάρχη Δημοσίων Σχέσεων Μαρία Πολυμέρου και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρι Παρασχούδη. Επίσης ο κ. Παπαθεοδώρου, μιλώντας στον KavalaNews 102.8, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του στις Βρυξέλλες για το συνέδριο που αφορούσε νέους πολιτικούς έως 40 ετών.

Όπως εξηγεί «επιστρέφω από τις Βρυξέλλες με νέες γνώσεις για τη ζητούμενη Περιφερειακή Ανάπτυξη, με προβληματισμό, όσον αφορά στις διεθνείς εξελίξεις και με την πάγια πεποίθηση ότι οι νέοι πρέπει να συμμετέχουν στην πολιτική και η προσπάθεια τους να στηρίζεται».

Σχετικά Άρθρα