Συνελήφθη χθες (25-6-2022) το απόγευμα, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι για το όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 22-6-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.
Προηγούμενο άρθρο
Σχετικά Άρθρα
Ο Bloody Hawk επιστρέφει στην Ξάνθη για τα 5 χρόνια του ΕΜΕΙΣ Fest – Στις 19 Δεκεμβρίου η μεγάλη συναυλία
Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης ομιλητής στην εκδήλωση για το 18ο Σύνταγμα Πεζικού Σαμίων
Το Intercontinental Drifting Cup 2026 έρχεται στις Σέρρες – Μια κορυφαία διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού
Click to comment




