Ελλάδα Τελευταία Νέα

Τα πτυχία στους Ευέλπιδες IV Τάξεως απένειμε ο Α\ΓΕΣ Χ. Λαλούσης – Στις 27 Ιουνίου η ορκωμοσία

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) στη Βάρη Αττικής, η τελετή απονομής πτυχίων στους Ευέλπιδες της Τάξης 2022.

Τα πτυχία απένειμε στους Ευέλπιδες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος και έδωσε τις κατευθύνσεις του για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους.

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουνίου στη διάρκεια ειδικής τελετής που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Βάρη Αττικής

Αξίζει να σημειωθεί ο Αντιστράτηγος Χ.Λαλούσης, ο οποίος τους επέδωσε τα πτυχία τους, πριν από τέσσερα χρόνια, το φθινόπωρο του 2018, όταν ως Υποστράτηγος ήτο Διοικητής της Σχολής, τους είχε υποδεχτεί τότε ως νέους Ευέλπιδες Ι Τάξεως, τώρα έχει την εξαιρετικά σπάνια χαρά να έχει ολοκληρώσει έναν ΠΛΗΡΗ «κύκλο» παραλαμβάνοντας «άσους» και παραδίδοντας στον Ελληνικό Στρατό, νεαρούς και νεαρές ανθυπολοχαγούς Όπλων και Σωμάτων, συνεχιστές των παραδόσεων της Σχολής! Μετά το πέρας της τελετής, ο Αρχηγός μίλησε προς τους νέους πτυχιούχους και έδωσε τις κατευθύνσεις του για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους.

Σχετικά Άρθρα