Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Κανονικά συνεχίζονται τα έργα του Φυσικού Αερίου στην Ξάνθη παράλληλα με νέες ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις

Κανονικά συνεχίζονται τα έργα του Φυσικού Αερίου στην Ξάνθη αυτήν την εβδομάδα και έχουμε μπει στην 2η φάση υλοποίησής του έργου με νέες περιοχές να εντάσσονται στον σχεδιασμό και να παίρνουν Φυσικό Αέριο. Οι εργασίες εκσκαφής και εγκατάστασης νέου δικτύου αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ανδρέου Δημητρίου, 40 Εκκλησιών, Σάρδεων και Περικλέους. Παράλληλα με τις εργασίες γίνονται και νέες εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις στις υπάρχουσες τομές ώστε κάποια στιγμή να μπορέσει να έρθει η πόλη σε μια ισορροπία.

Φυσικό Αέριο στην Ξάνθη

Το Φυσικό Αέριο Ξάνθης, ως τεχνική εταιρεία εγκατάστασης φυσικού αερίου, μπορεί να σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, ζεστών νερών χρήσης ή μαγειρέματος με φυσικό αέριο και αναλαμβάνει από την αρχή και εξολοκλήρου την μελέτη του χώρου σας αλλά και την εγκατάσταση συσκευών Λέβητα ή κουζίνα μαγειρέματος.

Αναλαμβάνουμε την σύνταξη της αίτησης σας προς την ΔΕΔΑ, την σύνταξη μελέτης Εσωτερικής Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου, την υλοποίηση της κεντρικής παροχής του διαμερίσματός σας από την πιλοτή προς το διαμέρισμα, την πώληση και εγκατάσταση λέβητα Φυσικού Αερίου, την Υδραυλική και Ηλεκτρολογική του σύνδεση, την έκδοση Πιστοποιητικού Στεγανότητας για την παροχή σας αλλά και την Έκδοση Φύλου Καύσης Καυσαερίων για την νόμιμη λειτουργία του Καυστήρα σας. Τέλος είμαστε και ΠΑΡΟΧΟΣ Φυσικού Αερίου, ως συνεργάτης του Φυσικού Αερίου Ελλάδος στην Ξάνθη.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ παροχή και την ΔΩΡΕΑΝ κατάθεση φακέλου δικαιολογητικών αλλά και την δωρεάν τεχνική υποστήριξη, εφ όρου ζωής που παρέχουμε για τον λέβητα και την εγκατάστασή σας…

Περισσότερες πληροφορίες Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης – Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. – Α.Μ./Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.: 26855. ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ: Ξ 23 / 24-06-1996- ΑΡ. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ: Ξ-841 και Ξ-ΗΛ.-440

Δνση: Γραφείο Ελπίδος 9 (στον πεζόδρομο έναντι Public) Ξάνθη

Εργοτάξιο: 1ο χλμ Ξάνθης-Καβάλας – 67100 Ξάνθη

Τηλ. 2541600699 και 6947267737

Επίσημος Συνεργάτης για την Ξάνθη, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας.

Σχετικά Άρθρα