Κοινωνία Τελευταία Νέα

Επίσκεψη του υπεύθυνου τομεάρχη Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Τεμπονέρα στην Ξάνθη

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου επισκέπτεται την πόλη μας ο Διονύσης Τεμπονέρας, Εργατολόγος, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπεύθυνος τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης.

Θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, καλωσορίσματος των νέων μελών, που θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτό θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας με θέμα: «Ακρίβεια-Εργασία-Ασφάλιση».

Στα πλαίσια της επίσκεψης του, θα γίνουν  συναντήσεις με τον ΕΦΚΑ, τη ΔΕΗ, το Εργατικό Κέντρο, την ΑΔΕΔΥ, τον Σύλλογο ΑμεΑ Ξάνθης και θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Δημοτικό Ξάνθης.

Καλούμε όλους τους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισσες το βράδυ της Πέμπτης στις 20:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ της πλατείας. Να γνωριστούμε, να δούμε τις προοπτικές μιας αριστερής- προοδευτικής διακυβέρνησης ξανά!

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποτύχει να αντιμετωπίσει επαρκώς όλες τις κρίσεις, υγειονομική, ενεργειακή και τώρα και την κρίση ακρίβειας. Είναι αδύνατο να συνεχίσει στη διακυβέρνηση της χώρας. Ο χρόνος της μετράει ήδη αντίστροφα.

Εν αναμονή κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων περιμένουμε τα μέλη μας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλους/όλες που ενδιαφέρονται για το κοινό μας μέλλον, στο θεατράκι της πλατείας.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα