Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Gyné Αesthetic Gynecology Center. Ένα πρότυπο κέντρο στην υπηρεσία της γυναίκας εγκαινιάζεται στην Κομοτηνή

Στη δημιουργία ενός Πρότυπου Γυναικολογικού Κέντρου με σεβασμό στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, του GynéΑestheticGynecologyCenter, προχώρησαν πριν από λίγο καιρό στην Κομοτηνή οι γυναικολόγοι Μαρία Παπαδοπούλου και Ευαγγελία Πράπα, ενώνοντας την εμπειρία και τις δυνάμεις τους. Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του κέντρου ήταν η αγάπη τους για τη γυναίκα και η επιθυμία τους να συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην υγεία και την αυτοπεποίθησή της.

Στο πλαίσιο αυτό διαμόρφωσαν στην οδό Αποστόλου Σούζου 23έναναισθητικά όμορφο και φιλόξενο χώρο, εφοδιασμένο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος εγγυάται ασφαλή και θεαματικά αποτελέσματα. Λαμβάνοντας υπόψη πως με το πέρασμα του χρόνου οι φυσικές εξελίξεις στη ζωή μιας γυναίκας, όπως ο τοκετός και οι ορμονικές αλλαγές, μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις (ακράτεια ούρων, κολπική χαλάρωση, ξηρότητα και υποτροπιάζουσες λοιμώξεις) με συνέπεια την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής της, οι δύο γυναικολόγοι έθεσαν ως στόχο να της προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαμβάνει στο έπακρο την ευεξία που της χαρίζει η θηλυκότητά της και να ζει πάντοτε σε αρμονία με το σώμα και τον εαυτό της.

Οι υπηρεσίες

με επίκεντρο τη γυναίκα

Στις υπηρεσίες του Gyné ΑestheticGynecologyCenterπεριλαμβάνονται το FemiLift, το PRP και το υαλουρονικό οξύ.

Το FemiLiftείναι μια ανώδυνη, αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για εν τω βάθει θέρμανση και πλήρη ανάπλαση ιστών, που στηρίζεται στην κλασματική τεχνολογία Pixel CO2 laser της AlmaLasers, ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες που επιθυμούν μια αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση της κολπικής χαλάρωσης. Ενδείκνυται για ακράτεια ούρων, μη επεμβατική ανάπλαση και σύσφιγξη κόλπου και βελτίωση της ξηρότητας του κόλπου και των χρόνιων υποτροπιαζουσών κολπικών λοιμώξεων.

Το PRP, πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην ανανέωση των ιστών του κόλπου με στόχο την επανάκτηση της υγρασίας και της ελαστικότητας. Λόγω της ανανέωσης των ιστών μειώνεται ο πόνος στην ερωτική επαφή, αυξάνεται η ερωτική επιθυμία και η συχνότητα των οργασμών, ενώ περιορίζεται η ήπια ακράτεια.

Η δε εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος αποκαθιστά την υγρασία και την ελαστικότητα του κόλπου, επαναφέροντας την ισορροπία στη χλωρίδα, μειώνει τις υποτροπές των λοιμώξεων και βελτιώνει την ποιότητα ζωής της γυναίκας, με αποτελέσματα ορατά από τα πρώτα λεπτά της θεραπείας που διαρκούν έως και 12 μήνες.

ΤοGyné ΑestheticGynecologyCenter θα εγκαινιαστεί στις 22 Ιουνίου και αναμένει με σεβασμό και διακριτικότητα όλες τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους.

Σχετικά Άρθρα