Face to Face Τελευταία Νέα

Δεύτερη νίκη της Φένιας κατά του Σταυρακάρα… τον εξέθεσε ο συνδυασμός του – Απορρίφτηκε η προσφυγή τους!!!

Ακόμη μία απόρριψη προσφυγής που υποβλήθηκε προς την Αποκεντρωμένη  έχει στο ενεργητικό της η δημοτική παράταξη «Ξάνθη για Όλους»  -Όσες  ενστάσεις  έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής  έχουν απορριφθεί  όλες

Η προσφυγή κατατέθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο  Παναγιώτη Σταυρακάρα στις 04 Μάιου 2022  κατά της με αριθ.28/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης η οποία  αφορούσε τον  ορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Ειδικότερα η προσφυγή αφορούσε  την απόφαση τον ορισμό των δυο υποψηφίων, (Παναγιώτη Σταυρακάρα και Φεβρωνίας Αχταρίδου –Τσαγκάλα, όπου  υπήρξε ισοψηφία) και σύμφωνα με την προσφυγή που υποβλήθηκε , έπρεπε να ακολουθήσει κλήρωση μεταξύ των υποψηφίων αλλά αντ’  αυτού επικράτησε η ψήφος του Προέδρου και αναδείχθηκε Αντιπρόεδρος η αρχική υπόδειξη του Προέδρου δηλαδή η κ. Φεβρωνία Αχταρίδου.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης

«….Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και η  καταμέτρηση των ψήφων, έλαβε χώρα σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά συνέπεια και ο λόγος προσφυγής απορρίπτεται ως αβάσιμος…»

«…Απορρίπτουμε την από 04-05-2022, προσφυγή του Παναγιώτη Σταυρακάρα του Γεωργίου, Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ξάνθης κατά της με αριθμό 28/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης, για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσας…»

Μήπως κάποιοι οφείλουν μία συγγνώμη στον κ. Λάμπρου;

Να θυμίσουμε ότι ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης κ. Ιωάννης Λάμπρου είχε τονίσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ότι η απόφαση είναι σύμφωνη με τους νόμους που διέπουν την λειτουργία του Δημοτικού συμβουλίου  και με τον Κανονισμό Λειτουργίας του και τότε δέχθηκε σκληρή επίθεση από την αντιπολίτευση. Μήπως κάποιοι του οφείλουν μία συγγνώμη;

Πόσες φορές ακόμη έχει σκοπό ο επικεφαλής  να εκθέσει τον συνδυασμό του και όσους τον έχουν εμπιστευτεί;

Ακολουθεί όλο το κείμενο της  απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης με το αιτιολογικό και το σκεπτικό της απόρριψης της προσφυγής.

Σχετικά Άρθρα