Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Εκλογές, νέο ΔΣ και κινητοποιήσεις από στο σωματείο κουρέων – κομμωτών Ξάνθης (Δείτε τα ονόματα)

Το νέο ΔΣ κουρέων κομμωτών  χαιρετίζει  όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες, που προσήλθαν στις κάλπες του σωματείου, από όλες τις περιοχές της Ξάνθης, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, σε μια εποχή που, τόσο οι  ελεύθεροι επαγγελματίες , όσο και όλη η κοινωνία βάλλονται καθημερινά.

Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε όλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε όλους και όλες τους/τις συναδέλφους/ισσες ότι θα εργαστούμε  για ένα ενωτικό, δυναμικό, μάχιμο και ανυποχώρητο σωματείο, για ένα σωματείο στην πρώτη γραμμή των αγώνων, που θα στηρίζει, και θα παλεύει για καλύτερες συνθήκες εργασίας, και θα αγωνίζεται για την υπεράσπιση και αλληλεγγύη όλων των συναδέλφων.

Από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

-Πρόεδρος: ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

-Αντιπρόεδρος: ΚΙΜΟΥΡΤΖΗ  ΣΤΥΛΙΑΝΗ

-Γενικός Γραμματέας: ΚΑΛΕΝΤΖΗ  ΟΡΑΛ

-Ταμίας: ΓΙΟΥΒΑΝΤΖΙΚ  ΕΛΙΣΑΒΕΤ

-Μέλος: ΒΕΡΤΗ  ΣΟΦΙΑ

-Μέλος: ΓΚΙΟΥΛΕΡ  ΙΣΜΑΗΛ

-Μέλος:ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Συνάδελφοι την τέταρτη 15/ 6/ 2022 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η 1η γενική  συνέλευση του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών  Ξάνθης ‘’Η Καλλιτεχνική’’ Σας περιμένουμε να συζητήσουμε τα πεπραγμένα και τα προβλήματα του κλάδου μας.

Πρέπει να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε , για να αποφασίζουμε εμείς για την πορεία μας και όχι οι άλλοι. Σας περιμένουμε στα γραφεία του Σωματείου μας Μιλτιαδου 24,Ξανθη 2ος όροφος

Σχετικά Άρθρα