Ελλάδα Τελευταία Νέα

Παρουσία Πετρίδη – Λαλούση τα εγκαίνια του νέου κτηρίου εστιατορίων-αίθουσας ψυχαγωγίας της ΣΜΥ – Δωρεά της Κυπριακής κυβέρνησης

Στην έδρα της Σχολής, στα Τρίκαλα πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων του κτηρίου των νέων εστιατορίων – αίθουσας ψυχαγωγίας της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) του Στρατού Ξηράς, η οποία αποτελεί δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαιδεύσεως Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-ΟHQ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης και ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμύνης και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής.

Σχετικά Άρθρα