Κοινωνία Τελευταία Νέα

Νέο λογότυπο απέκτησε το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης  – Απονομή των βραβείων του φοιτητικού διαγωνισμού για το νέο logo

Το 1ο Βραβείο έλαβαν οι φοιτητές του ΔΠΘ Αντωνίου Κωνσταντίνος, Διαμαντή Ηλέκτρα και Νικηταράς Θεοδόσιος

Μετά το πέρας της παρουσίασης των πεπραγμένων από τη Διοικήτρια του ΓΝΞ κ. Έλενα Ροφαέλα το μεσημέρι της Δευτέρας, ακολούθησε  η παρουσίαση του project του νέου logo του Νοσοκομείου και η τελετή απονομής βραβείων στους φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΔΠΘ.

Ειδικότερα η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης απένειμαν  τα βραβεία  του φοιτητικού διαγωνισμού για το νέο λογότυπο του νοσοκομείου.

Το 1ο Βραβείο έλαβαν οι φοιτητές του ΔΠΘ Αντωνίου Κωνσταντίνος, Διαμαντή Ηλέκτρα και Νικηταράς Θεοδόσιος και πραγματοποίησαν την παρουσίαση του νέου λογότυπου και τον τρόπο σκέψης της σχεδίασής του. Όπως τόνισαν ένα σήμα πρέπει να χαρακτηρίζεται από απλότητα για να επιτυγχάνεται και ο ευδιάκριτος χαρακτήρας του λογοτύπου.

Η δράση διοργανώθηκε με την ευγενική χορηγία του Κοινωνικού Κέντρου “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ”.

Θανάσης Ξυνίδης,  Πρόεδρος του Κοινωνικού Κέντρου Χαλιορής : «…Αυτά τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό έχουν συνδέσει για πάντα το όνομα τους και την  επιστημονική τους πορεία με το σήμα του νοσοκομείου …»

Όπως τόνισε ο  Πρόεδρος του Κοινωνικού Κέντρου ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ κ. Θανάσης Ξυνίδης «..η χορηγία εντάσσεται στον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει το κοινωνικό κέντρο ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ ως φορέας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης του Ομίλου..»  ενώ πρόσθεσε πως «…η όλη  διαδικασία του νέου σήματος εντάσσεται σε μία  λογική αλλαγής του κλίματος στο Νοσοκομείο  και σε μια πορεία βελτίωσης και όχι αντιμετώπισης καταστάσεων ανάγκης..». Επίσης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που αξιοποιήθηκαν οι φοιτητές του Τμήματος  Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΔΠΘ και ταυτόχρονα  όπως επεσήμανε  «…Αυτά τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό έχουν συνδέσει για πάντα το όνομα τους και την  επιστημονική τους πορεία με το σήμα του νοσοκομείου …»

Αξίζει να τονιστεί τέλος ότι  κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε έκθεση με  όλες τις προτάσεις  – υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν στα πλαίσια του  διαγωνισμού.

Σχετικά Άρθρα