Έβρος Τελευταία Νέα

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟΦΕ υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου στο Νομαρχείο.

«Το πολλαπλάσιο του ”Εμείς” προς τα ”Εγώ”, είναι ο καλύτερος δείκτης της ανάπτυξης μιας ομάδας». H διάσημη αυτή φράση του Lewis B. Ergen για την αξία της συνεργασίας, αντικατοπτρίζει απόλυτα τη σημερινή συνάντηση μας ως νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου [ΕΠΟΦΕ] με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ειλικρινή στήριξη και την πολύχρονη εμπιστοσύνη του στο φορέα μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου από την πλευρά του, αφού συνεχάρη θερμά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή του, εξήρε την ποιοτική πολιτιστική και κοινωνική δράση της ΕΠΟΦΕ, δηλώνοντας έτοιμος να στηρίξει πολυποίκιλα και στην πράξη το έργο της.

Στο τραπέζι της ομαδικής εργασίας συζητήσαμε λεπτομερώς και λήφθηκαν αποφάσεις για την εντατικοποίηση από κοινού, πρωτοστατώντας του ιδίου, των απαιτούμενων ενεργειών με σκοπό την ευόδωση της πρωτοβουλίας που αφορά τη δημιουργία Μνημείου Θρακικού Ελληνισμού στο Φυλάκιο Έβρου. Επίσης, ο κ. Πέτροβιτς μας ανακοίνωσε τη σθεναρή υποστήριξη του ιδίου και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου των θεσμοθετημένων πολιτιστικών δράσεων της ΕΠΟΦΕ («Βραβεία Πολιτισμού», Φεστιβάλ Λιμανιού «Συνάντηση στο Φλοίσβο», κ.α.), καθώς και να δημιουργήσουμε μαζί νέες πολιτιστικές συνέργειες ουσίας και μεγάλης εμβέλειας για την περιοχή, με πολλαπλασιαστικά πολιτιστικά, τουριστικά και οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

Σχετικά Άρθρα