Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

(video) -Λυκοδρόμιο Ξάνθης : Υποδοχή της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Γιάτρισσας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού

Πραγματοποιήθηκε χθες  το απόγευμα η Υποδοχή και Ιερά Παράκλησις της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Γιάτρισσας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού, από το Λουτράκι της Κορίνθου, στα Προπύλαια του Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, του Λυκοδρομίου της Ξάνθης

Θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης

Το πρωί της Παρασκευής 20 Μαΐου στις 7:30 τελέστηκε όρθρος και Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο των αειμνήστων ιερέων, επιτρόπων και κτητόρων της ενορίας.

Σήμερα το απόγευμα στις 7:00 θα τελεστεί Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμορίου κ.Νικηφόρου (Οικουμενικό Πατριαρχείο) και του οικείου Ποιμενάρχου κ.κ. Παντελεήμονος.

Το πρωί  του Σαββάτου 21 Μαΐου ανήμερα  της Εορτής  των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από τις 7:00 έως τις 10:30 θα τελεστεί όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου.

Το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου στις 11:30 μετά την Θεία Λειτουργία, στην αυλή του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Λυκοδρομίου Ξάνθης θα λάβει χώρα εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής από τον Σύλλογο Μικρασιατών Νικομηδείας «Οι Κιζδερβενιώτες»

Σχετικά Άρθρα