Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Παρουσίαση την Δευτέρα των πεπραγμένων της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ξάνθης

Απολογισμός πεπραγμένων από τη Διοικήτρια του ΓΝΞ κ. Έλενα Ροφαέλα θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 23 Μαΐου  στις 12 το μεσημέρι  – Μετά το πέρας του απολογισμού των πεπραγμένων  θα ακολουθήσει η παρουσίαση του project του νέου logo του ΓΝΞ

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου θα  πραγματοποιηθεί  στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης παρουσία επίσημων προσκεκλημένων  καθώς και του προσωπικού του Νοσοκομείου, η παρουσίαση των πεπραγμένων της Διοίκησης του Νοσοκομείου για τα έτη 2019-2021.

Θα γίνει μία ακριβής παρουσίαση όλων καταγεγραμμένων  στοιχείων με ακριβή νούμερα  που θα αφορούν τις νοσηλείες covid καθώς  και τις  πρακτικές που εφαρμόστηκαν  τα δυο τελευταία χρόνια στο ΓΝΞ.  

Μετά το πέρας της παρουσίας των πεπραγμένων  θα ακολουθήσει η παρουσίαση του project του νέου logo του ΓΝΞ – Τελετή απονομής βραβείων στους φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΔΠΘ

Ειδικότερα η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα απονείμουν τα βραβεία  του φοιτητικού διαγωνισμού για το νέο λογότυπο του νοσοκομείου. Αξίζει να τονιστεί ότι η δράση διοργανώθηκε με την ευγενική χορηγία του Κοινωνικού Κέντρου “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ”.

Σχετικά Άρθρα