Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Αποκλειστικό: Ο Σύριζα Ξάνθης θα κατεβάσει μόνος του συνδυασμό στον Δήμο Ξάνθης (Με πρωτοβουλία Στάθη Γιαννακίδη – υπό διάλυση η παράταξη των 4άρων)

Αν και ο Σύριζα Ξάνθης και τα νέα που μεταφέρουμε από την πλευρά αυτή, δεν είναι το φόρτε μας… η σημερινή είδηση είναι αδιαμφησβήτητη και θα ταράξει τα νερά ειδικά στην παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου.

Ότι λοιπόν και να λέει ο “καταϊδρωμένος στις εσωκομματικές εκλογές” Γιώργος Χατζηθεοδώρου ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης θα κατεβάσει αυτόνομο ψηφοδέλτιο στις Δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Ξάνθης. Σε αυτήν την κίνηση μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο πρώην υπουργός Στάθης Γιαννακίδης που θέλει να δείξει και την ισχύ του τοπικά….

Έτσι με δεδομένη και την αποχώρηση του Λύρατζη προς άλλη παράταξη του δεξιού χώρου, και το γεγονός ότι ο Παπαχρόνης έχει μείνει χωρίς παράταξη, ο Σάββας Μελισσόπουλος θα απομείνει κι αυτός μόνος του με μια μικρή παρέα και η παράταξή του είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσει ακόμη και τον κίνδυνο της διάλυσης.

Τέλος πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Γ. Χατζηθεοδώρου προαλείφεται για το κομματικό ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος Βουλευτής και γι αυτό έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για τον δημοτικό συνδυασμό…

Σχετικά Άρθρα