Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Συνεργασία της U4U με τον διεθνούς φήμης χειρουργό-ουρολόγο, αυθεντία στην τεχνική HoLEP, Dr FernandoGómezSancha

Έχει διενεργήσει περισσότερες από 10.000 επεμβάσεις HoLEP 

Σε συνεργασία με τον Ισπανό, διεθνούς φήμης χειρουργό-ουρολόγοDr FernandoGómezSancha, αυθεντία στην τεχνική HoLEP (HolmiumLaser) για την αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, προχωρά η ομάδα ουρολόγωνU4U.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ο εγνωσμένου κύρους σε παγκόσμια κλίμακα ουρολόγος-χειρουργός, που έχει διενεργήσει περισσότερες από 10.000 επεμβάσεις HoLEP κατά τη διάρκεια της μέχρι σήμερα ιατρικής του πορείας, ενώ έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες ουρολόγους ανά τον κόσμο στην εφαρμογή της εν λόγω μεθόδου, θα επισκέπτεται την Ελλάδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να εφαρμόζει την τεχνική που ο ίδιος ανέδειξε σε ουρολογικούς ασθενείς της U4U.

Μάλιστα, θα βρεθεί στη χώρα μας για πρώτη φορά στις 17 και 18 Ιουνίου στην Αθήνακαι συγκεκριμένα στο Ιατρικό Αθηνών,  όπου θα χειρουργήσει ασθενείς και θα εκπαιδεύσει συναδέλφους του στην τεχνικήHoLEPστο πλαίσιο εκπαιδευτικής ημερίδας. Κατά το εν λόγω Masterclass θα δώσει ένα δείγμα της πρωτοπορίας του στη θεραπευτική αυτή μέθοδο της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Οι ενδιαφερόμενοι ουρολόγοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις επεμβάσεις του Dr  GomezSancha μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2106974083για να δηλώσουν συμμετοχή.

H μέθοδος HoLEP, ή αλλιώς διουρηθρικήπροστατεκτομή με τη χρήση laser, έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια τα δεδομένα στη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική που πετυχαίνει όλα τα αποτελέσματα του ανοιχτού χειρουργείου χωρίς τομές, προσφέροντας ασφάλεια και ταχύτερη ανάρρωση.

Διεθνείς περγαμηνές

Ο Dr Fernando Gómez Sancha έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και εξέλιξη της τεχνικής HoLEP. Αποφοιτώντας από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Complutense, ειδικεύτηκε ως χειρουργός ουρολόγος στο HospitalUniversitario de LaPrincesa στη Μαδρίτη. Εξειδικεύτηκε στην επανορθωτική ουρολογία στο Ινστιτούτο Ουρολογίας του Λονδίνου με τον καθηγητή A. R. Mundy, ενώ ήταν συνιδρυτής του Instituto de CirugíaUrológicaAvanzada (ICUA) στη Μαδρίτη και πρωτοπόρος στη εξάχνωση του προστάτη με laserGreenlight (PVP) για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη (BPH).

Σήμερα είναι επικεφαλής τουΤμήματος Ουρολογίας και Ρομποτικής Χειρουργικής στην ICUA’Clinica CEMTRO στη Μαδρίτη, όπου ειδικεύεται στη laser προστατεκτομή με GreenLight και Holmium lasers και στη ριζική προστατεκτομή.  Υιοθέτησε από τους πρώτους τις τεχνικές HoLEP και GreenLight και έχει εκπαιδεύσει στην εφαρμογή τους χειρουργούς σε εκατοντάδες νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο.

Η U4U με επικεφαλής τους χειρουργούς ουρολόγους, Δρα Ανδρέα Ανδρέου και Αθανάσιο Μπέκο είναι μια πρωτοπόρα ομάδα ουρολόγων που προσφέρει εξειδικευμένες και καινοτόμες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες για κάθε ουρολογικό ασθενή. 

Από αριστερά Δρ Ανδρέας Ανδρέου και DrFernandoGómezSancha, Χειρουργοί Ουρολόγοι.

Σχετικά Άρθρα