Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ημιμαραθώνιος Ανδριανούπολης: Εντυπώσεις και μετάλλια κέρδισε η Elite Running Team του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ

Συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εlite Running Team του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, στην πρώτη αποστολή της και μάλιστα εκτός Ελλάδος.

Συμμετείχαμε με 25 περίπου αθλητέ/τριες, στον Ημιμαραθώνιο της Ανδριανούπολης, που περιελάμβανε και τον αγώνα των 10χλμ.

Η φιλοξενία μοναδική και οι αλληλουποσχέσεις για ανταλλαγή δρομικών επισκέψεων πολλές και από τις 3 μεριές, μιας και βρισκόταν εκεί και Βούλγαροι αθλητές.

Με εκκίνηση και τερματισμό το προάστειο του Κάραγατς, πετύχαμε να πάρουμε 4 κύπελλα (το ένα από τον Ξανθιώτη Μ.Αγγελόπουλο, που συμμετείχε στην αποστολή μας).

Αναλυτικά:

Στα 10χλμ -1ος ο Γιώργος Αλίμονος, με 1.10.11 στην κατηγορία άνω των 80 ετών

Στα 10χλμ-2η η Σάσα Γιαλαμίδου, με 1.04.30 στην κατηγορία 60-64

Στο Ημιμαραθώνιο-1η η Κωνσταντία Στεργίου, με 1.57.40 στην κατηγορία 50-54

Στον Ημιμαραθώνιο-2ος ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, με 1.36.43, στην κατηγορία 60-64 (από Ξάνθη)

Αρκετοί ακόμη αθλητές/αθλήτριες μας, βρέθηκαν κοντά στα μετάλλια, πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ, γυμναζόμενοι με τις προπονητικές οδηγίες του κόουτς-αθλητή, Τόλη Γκάτζιου.

Για την ιστορία στην αποστολή της Elite Running Team του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, συμμετείχαν οι:

Τόλης Γκάτζιος, Βέρα Γκιζελίδου, Νίκος Μαυρόπουλος, Ρένα Κυργίδου, Μαρία Παπαβλασακούδη, Σπύρος Ηλιάδης, Πέτρος Μιχαηλίδης, Μαρία Φωτιάδη, Ελένη Τζαμπαζάκη, όπως και οι: Πέτρος Γιαγτζόλου (Κομοτηνή), Χρήστο Τεπελής (Κομοτηνή), Δημήτρης  Γραμμένος (Χαλκιδική), Πέτρος Καλογερόπουλος (Θεσ/νίκη), Νίκος Μερκούρης (Ξάνθη), Δημήτρης Κερέμης (Ορεστιάδα), Ιωάννης Χρήστου (Ορεστιάδα), Φίλης Δρακίδης (Ορεστιάδα), Σωτήρης Αθανασίου (Ξάνθη), Γιώργος Μποζατζίδης (Διδυμότειχο), Ιωάννης Κωνσταντινίδης (Διδυμότειχο).

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, οι οργανωτές παρουσίασαν μουσική και χορό από την Αν.Θράκη και απένειμαν στους νικητές κύπελλα, σε εντυπωσιακή τελετή.

Φυσικά δεν παραλείψαμε να προβάλλουμε τους αγώνες της Αλεξ/πολης (VIA EGNATIA RUN 15/5 και ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ 18/6) στους εκεί δρομείς (Τούρκους και Βούλγαρους) και να ανανεώσουμε έτσι την επικοινωνία μας.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την οργανωτική επιτροπή και ελπίζουμε να έχουμε σύντομα την ευκαιρία να ανταποδώσουμε.

Σχετικά Άρθρα