fbpx
Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

«Κώστα σε θέλουμε Δήμαρχο» φώναζαν σήμερα στο παζάρι του Ευλάλου απευθυνόμενοι στον Κώστα Δαλάτση (Φωτογραφίες)

Οι προετοιμασία για τις εκλογές και η διεύρυνση της δημοτικής παράταξης «Όλοι Μαζί για την Αλλαγή» με επικεφαλής τον Κώστα Δαλάτση έχει ξεκινήσει μετά την έντονη αίσθηση της ανάγκης για αλλαγή σκηνικού στο Δήμο Τοπείρου.

Οι δημοτικές εκλογές είναι προγραμματισμένες να γίνουν τον Οκτώβριο του 2023. Έτσι όλα τα εν ενεργεία στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να αναμειχθούν στα δημοτικά πράγματα, έχουν ξεκινήσει τις επαφές και τον προγραμματισμό τους.

Διεργασίες με το βλέμμα στις κάλπες – Επαναπροσδιορίζεται και διευρύνεται ο συνδυασμός του Κώστα Δαλάτση

Τον τελευταίο καιρό ο επικεφαλής του συνδυασμού  «Όλοι Μαζί για την Αλλαγή» στο  Δήμο  Τοπείρου κ.  Κώστας Δαλάτσης βρίσκεται  σε συζητήσεις και ζυμώσεις με σκοπό να διερευνήσει το ενδεχόμενο συγκρότησης μίας ευρύτερης δημοτικής παράταξης. Μίας παράταξης που ήδη απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά που δίνει ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα στην κοινωνική μέριμνα, στην τρίτη ηλικία, στους αγρότες και στους νέους ανθρώπους που θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια.

Έντονη κινητικότητα με μεγάλη δυναμική από Δαλάτζη

Χαρακτηριστικό της αλλαγής που ζητάει η κοινωνία του Δήμου Τοπείρου η σημερινή παρουσία του Κώστα Δαλάτση στο παζάρι του Ευλάλου όπου οι περισσότεροι του έλεγαν «Κώστα σε θέλουμε Δήμαρχο αυτήν την φορά». Όπως μαθαίνω πριν λίγες μέρες υπήρξαν και νέες προσεγγίσεις «δυνατών» υποψήφιων στελεχών της περιοχής του Δήμου Τοπείρου και σύμφωνα με το περιβάλλον του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δαλάτση στις επαφές αυτές αποφασίσθηκε συγκροτημένη κάθοδος πολιτικών στελεχών από όλους τους χώρους οι οποίοι ανησυχούν για την περιοχή τους και βάζουν κάτω τα δεδομένα ώστε κάτι να αλλάξει γι αυτούς και τις οικογένειές τους που ζουν στον Τόπειρο. Στα θετικά το ότι ξεκίνησε νωρίς αυτήν την φορά. Στα αρνητικά του το ότι δεν είχε ασχοληθεί την προηγούμενη φορά με την συγκρότηση τοπικών συμβουλίων.

Έτοιμος και ο Μίχογλου

Στην απέναντι πλευρά θα είναι σίγουρα ο νυν Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου ο οποίος δηλώνει δυνατός και έχει συγκεντρώσει γύρο του αρκετά στελέχη (καταγράφουμε στα θετικά). Στα αρνητικά του, θα καταγράψουμε τις 2 θητείες του ως δήμαρχος που κάνει τον κόσμο να λέει, να δοκιμάσουμε και κάποιον άλλο. Η μάχη (αν και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη) θα είναι αμφίρροπη και δυνατή…

Σχετικά Άρθρα