Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Κινδυνεύει να πέσει και ο υδατόπυργος του Ζυγού… κινδυνεύουν και άνθρωποι αν καταρρεύσει!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που με απασχολεί η κατάσταση των υδατόπυργων στον Δήμο Αβδήρων, οι οποίοι πραγματικά έχουν αφεθεί τα τελευταία 10 χρόνια στην μοίρα τους με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να κινδυνεύουν με κατάρρευση όπως πριν ένα χρόνο έπεσε ο υδατόπυργος του Σελίνου!!!!

Σήμερα καταγράφουμε την απαράδεκτη κατάσταση του υδατόπυργου του Νέου Ζυγού απέναντι από το γήπεδο, κάτω από τον οποίο παρκάρουν και τα ΙΧ τους συμπολίτες μας για να παρακολουθήσουν αγώνες ή και να αθληθούν στο γήπεδο. Επιπρόσθετα ο υδατόπυργος είναι στην είσοδο του χωρίου σε κομβικό σημείο από όπου περνάνε καθημερινά εκατοντάδες οχήματα.

Η κατάσταση (η στατική) όπως μπορεί και κάποιος μη ειδικός να διαπιστώσει είναι τραγική, με δεκάδες ρωγμές στην βάση του υδατόπυργου αλλά και επάω στην δεξαμενή και με εμφανές το σκάσιμο της δοκού που σταδιακά οδηγεί στην πτώση του συγκροτήματος.

“Ποιος μπορεί να εγγυηθεί για την στατική επάρκεια του υδατόπυργου; Ας κρατήσουν μία σημείωση οι κύριοι στην εισαγγελία Ξάνθης”

Κάτοικοι τους οποίους συναντήσαμε στο σημείο μας είπαν ότι η κατάσταση είναι γνωστή στα γραφεία και στην διοίκηση της ΔΕΥΑ Αβδήρων αλλά όλοι περιμένουν .

Εφιστούμε την προσοχή στην ΔΕΥΑ Αβδήρων και στον Δήμαρχο Αβδήρων μιας και αυτοί είναι εδώ και 7-8 χρόνια διοίκηση και έπρεπε αυτά τα θέματα να τα έχουν λύσει…

Για την ιστορία…

Σχετικά Άρθρα