Κοινωνία Τελευταία Νέα

Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια: Οι Γ΄ Χαιρετισμοί στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου στην Γλαύκη

Συνεχίζοντας το Πρόγραμμα «Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια Ν. Ξάνθης 2022» τελέστηκε στις 25 Μαρτίου 2022 η Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου, μέσα στο Στρατόπεδο «Υπτγου Δημητρίου Παπαποστόλου» στο Πομακοχώρι Γλαύκη, με μέριμνα του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης που είχε την όλη φροντίδα, ως «ανάδοχος» σύλλογος. Στους Χαιρετισμούς Ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. κ. Παντελεήμων, συμπαραστατούμενος από τον διάκονό του Νεκτάριο και τον αιδεσιμολογιότατο πρωτοπρεσβύτερο Σπάρταλη Γεώργιο.

Στο εκκλησίασμα συμμετείχαν, ο Διοικητής και το προσωπικό της Μονάδας του Στρατοπέδου, μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης, ως «ανάδοχος» σύλλογος, ο Πρόεδρος και πολλά μέλη του Παραρτήματος Ξάνθης της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. Ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Συλλόγου Αποστράτων Αστυνομικών , ο Γραμματέας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν . Ξάνθης και πολλοί Ξανθιώτες.

Με το πέρας της Ακολουθίας, προσφέρθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους καφές, αναψυκτικά και διάφορα κεράσματα, προσφορά του Λυκείου Ελληνίδων και της Μονάδας. Επόμενος Εκκλησιασμός του Προγράμματος την Παρασκευή 01 Απριλίου 2022 (Δ΄ Χαιρετισμοί), στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στον Εχίνο.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα