fbpx
Κύριο ΘέμαΜειονότηταΤελευταία Νέα

Χοντρό «άδειασμα» στον Γ. Τσιτιρίδη από στενότατο συνεργάτη του και από αντιδήμαρχό του… (Έβγαλαν ανακοίνωση καταδίκης για την καταστροφή του νεκροταφείου στον Πετεινό)

Ο πρώην δήμαρχος Σελέρου Ιντζέ Μεμέτ Μπηρόλ που είναι μάλιστα και έμμισθος ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Αβδήρων κ. Γιώργου Τσιτιρίδη και ο αντιδήμαρχος Αβδήρων Kadri Demir καταδίκασαν σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 την επίθεση στο «τουρκικό νεκροταφείο» όπως το αποκάλεσαν στο χωριό «Horozlu» όπως αποκαλούν τον Πετεινό.

Ο κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπηρόλ και ο κ. Ντεμίρ ζήτησαν να αποκατασταθεί η καταστροφή που έγινε στο νεκροταφείο σε δήλωση που έστειλαν στον τοπικό Τύπο.

Η δήλωση των δύο στενών συνεργατών του Δημάρχου που αδειάζουν στην ουσία τον αρχηγό τους: «Καταδικάζουμε έντονα την καταστροφή που προκλήθηκε στο ιστορικό μουσουλμανικό τουρκικό νεκροταφείο στο χωριό Horozlu. Ελπίζουμε ότι η ζημιά που έγινε θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό και να μην ξανασυμβούν τέτοια περιστατικά στην περιοχή μας».

Οι δηλώσεις είναι σκληρές και δεν ξέρω κατά πόσο θα συνοδευτούν και από πράξεις τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο όλοι θα περιμένουμε με αγωνία την συνεδρίαση της Δευτέρας στην οποία μοναδικό θέμα είναι το νεκροταφείο του Πετεινού μετά από επιβολή του θέματος από την αντιπολίτευση… με συλλογή υπογραφών….

Φώτο: gundemgazetesi

Σχετικά Άρθρα