ΠολιτισμόςΤελευταία Νέα

Όλες οι δράσεις του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης για το 2021 αποτυπωμένες σε ένα υπέροχο βίντεο!

Πέπη Στάντσιου : “…Παρά την περιορισμένη δραστηριότητα που έχουμε λόγω της πανδημίας θεωρήσαμε σκόπιμο ότι πρέπει να γίνει πάλι ένα βίντεο που να περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες του προηγούμενου έτους..”

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης κ. Πέπη Στάντσιου αυτή η ιδέα έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και συνήθως πραγματοποιούνταν κατά την εκδήλωση της  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τον Ιανουάριο και ήταν μία εκδήλωση με τα μέλη, με τους χορευτές και με όλους τους φορείς όπου προβάλλονταν  οι δραστηριότητες της προηγούμενης χρονιάς.

Εξαιτίας  της πανδημίας όμως,  αυτές οι συναντήσεις  δυστυχώς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, υπογράμμισε η κ. Στάντσιου,  και πρόσθεσε πως «… παρά την περιορισμένη δραστηριότητα που έχουμε λόγω της κατάστασης θεωρήσαμε σκόπιμο ότι πρέπει να γίνει πάλι ένα βίντεο που να περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες του προηγούμενου έτους …»

Το βίντεο αποτυπώνει όλες τις δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν από το ΛΕΞ  κατά το έτος 2021

Η παραγωγή του βίντεο πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του χορευτή  του ΛΕΞ κ.  Παντελή Δημητρόγλου,  ο οποίος έγραψε το κείμενο που προλογίζει τις δραστηριότητες,  την επιμέλεια του βίντεο είχε η χορεύτρια του ΛΕΞ κ. Θεοδώρα Βομβαρδά ενώ όλες οι επί μέρους εργασίες της παραγωγής του βίντεο ανασκόπησης πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη και τη συνδρομή της Β’ Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΛΕΞ  κ. Φανής Κυριακίδου.

Η κ. Στάντσιου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά όλες τις κυρίες του ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων της Ξάνθης που, όπως τόνισε,  «…στηρίζουν το σωματείο και αυτές τις δύσκολες εποχές,  τους δασκάλους μας οι οποίοι είναι παρόντες και προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το σωματείο και παράλληλα να δώσουν και μία διέξοδο διαφορετική στους χορευτές και στα μέλη μας μέσα από τις δράσεις τους, όπως και όλους τους μαθητές των τμημάτων και τα μέλη του Λυκείου που είναι κοντά μας ..»

Εύχομαι από δω και πέρα η κατάσταση να ομαλοποιηθεί και να έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε δραστηριότητες και να χαιρόμαστε που βρισκόμαστε και στηρίζουμε το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης..» κατέληξε η κ. Στάντσιου.

Σχετικά Άρθρα