Κύριο Θέμα Μειονότητα Τελευταία Νέα

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Στον Δήμο Αβδήρων κατέστρεψαν μουσουλμανικό νεκροταφείο και θέλουν να το κάνουν χώρο αναψυχής!!! (Αντιδράσεις των κατοίκων – 21 φωτογραφίες)

Απίστευτο κι όμως έγινε… Στα Άβδηρα ο Δήμος προχώρησε σε καθαρισμό ενός οικοπέδου που παλιότερα ήταν μουσουλμανικό νεκροταφείο (αδιαμφισβήτητο λόγω και των φωτογραφιών που παραθέτουμε) με σκοπό να κάνει στο οικόπεδο αυτό χώρο αναψυχής και μικρό πάρκο για νέους.

Άντε να δεχτώ την δικαιολογία του Δημάρχου στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο όπου τον πήραν παραμάζωμα οι μουσουλμάνοι δημοτικοί σύμβουλοι, και έλεγε ότι δεν ξέρανε και ότι ήταν χαρακτηρισμένο σαν πράσινο… όταν είδαν τις μαρμάρινες πλάκες από τους νεκρούς γιατί δεν σταμάτησαν άμεσα τις εργασίες;;;;

Σε λίγο θα παραθέσουμε βίντεο από την χθεσινή συζήτηση επί του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων, και άλλο βίντεο από το οικόπεδο σήμερα το πρωί Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 όπου ΑΚΟΜΗ συνεχίζονται οι εργασίες!!!!!

Πρέπει να πω ότι οι αντιδράσεις από τους μειονοτικούς δημοτικούς συμβούλους αλλά και από τους απλούς πολίτες ανεξαρτήτου θρησκείας είναι ΠΟΛΛΕΣ μιας και είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χαλάς νεκροταφεία χωρίς πολύ σκέψη….

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σήμερα 16 Μαρτίου 2022 από το σημείο λίγο πριν τον Πετεινό στην διασταύρωση για Ζυγό…

Σχετικά Άρθρα