Δράμα Τελευταία Νέα

π.Πρόεδρος Τοπικής ΝΔ Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης: Ευχαριστήρια επιστολή προς την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαρακη

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαρακη που σήμερα το πρωί άμεσα μέσω της γραμματέας του Υπουργείου με ενημέρωσε για το πρόβλημα που υπήρχε στο πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους, στο ότι τα χρήματα που έπρεπε να μπουν στους ανθρώπους που έχουν καταλύματα ήδη άρχισαν και φαίνονται στους λογαριασμούς τους.

Ήδη από τις 9 Μαρτίου έχουν μπει χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων και όλοι θα πάρουν τα χρήματα τους με σειρά προτεραιότητας. Από τις 20 Μαρτίου θα μπουν και άλλα χρήματα στους υπόλοιπους δικαιούχους. Τιμώ την Υφυπουργό είναι ένας νέος χαρισματικός άνθρωπος που κάθε ώρα και κάθε στιγμή όποτε υπήρχε θέμα ήταν και είναι εκεί, στο να δίνει λύσεις γρήγορα και άμεσα.

Ευτυχώς που υπάρχουν και εξαιρέσεις πολιτικών στο κόμμα μου κάτι που δείχνει ότι υπάρχει πάντα η ελπίδα ότι κάτι αλλάζει. Κυρία Υφυπουργός σας συγχαίρω γιατί άμεσα κάνατε αυτό που έπρεπε απέναντι στον κλάδο αυτών των ανθρώπων που πραγματικά έχουν μεγάλες ανάγκες. Είμαι εδώ και αγωνίζομαι για όλους τους Έλληνες Πολίτες πέρα από κόμματα και χρώματα και το έχω δείξει και έχω πετύχει πολλά μέσα από έντιμο λόγο και μέσα από έγγραφα.

( Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης)

Σχετικά Άρθρα