Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Συνάντηση Μπαράν Μπουρχάν με τον Εμπορικό Σύλλογο

Εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 2:30, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Νομού Ξάνθης, ανάμεσα σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου, και του Βουλευτού Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ κ. Μπαράν Μπουρχάν, ο οποίος συνοδευόταν από στελέχη του πολιτικού του γραφείου και από το μέλος της τοπικής επιτροπής της πολιτικής παράταξης Παναγιώτη Δαβιτίδη.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλαος Γρηγοριάδης κατέθεσε υπόμνημα με  προτάσεις που αφορούν άμεσα στην λειτουργία της καθημερινότητας της αγοράς σε σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κεντρική Διοίκηση.

Ο ίδιος ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρει για την συνάντηση αυτή:

Συναντήθηκα σήμερα με κλιμάκιο του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο του κ. Νίκο Γρηγοριάδη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Αρτοποιό και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Μιχάλη Σπανίδη. Μαζί μου και ο Παναγιώτης Δαβιτίδης, μέλος της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ. Η συνάντηση ήταν πολύ εποικοδομητική καθώς αναλύσαμε και συζητήσαμε τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και συγκεκριμένα για την ακρίβεια που μαστίζει την χώρα μας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα νοικοκυριά καθώς και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου μας. Ο πρόεδρος μου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την εξαθλίωση που υφίσταται εδώ και χρόνια το λιανεμπόριο το οποίο προσπαθεί να επιβιώσει εν μέσω οικονομικής κρίσης και πανδημίας κορωνοϊού και τόνισε την δυσκολία ανταπόκρισης του κλάδου στις υπέρογκες οικονομικές υποχρεώσεις που διογκώνονται μέρα με τη μέρα.

Το έχω αναφέρει επανειλημμένως και το τονίζω για μια ακόμη φορά, πως απαιτείται άμεση και καίρια βοήθεια για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου και είναι επιβεβλημένη η στήριξη όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που πλήττονται κατάφορα έχοντας φτάσει στα όρια της οικονομικής τους αντοχής και επιβίωσης. Πρέπει ΤΩΡΑ να δοθεί ανάσα ζωής  για να μην μείνει εγκεφαλικά νεκρός ένας από τους πιο νευραλγικούς πυλώνες της οικονομίας μας, με όποια αποτελέσματα επέλθουν μετά. Και γνωρίζουμε όλοι μας ποια θα είναι αυτά αν δεν στηριχθεί οικονομικά ο συγκεκριμένος τομέας.

Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής- ΠΑΣΟΚ αλλά και προσωπικά, δεσμευόμαστε πως θα σταθούμε δίπλα τους, με τις συγκεκριμένες και στοχευμένες προτάσεις που έχουμε καταθέσει, μέχρι να δούμε να αποδομείται η κυβερνητική απραξία και η έλλειψη πολιτικής βούλησης που ως αποτέλεσμα έχει την οικονομική εξόντωση χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αδύναμων συμπολιτών μας.

Σχετικά Άρθρα