Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 13/14-1-2022,στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας,ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώραςμη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα,οιαστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώραοκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και διέφυγε πεζός σε θαμνώδη περιοχή, πλην όμως εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και ότι για τιςπινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 18-12-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και οι αφαιρεθείσες πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείςθα οδηγηθείστον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα